Şimdi Ara

Kablolu güvenlik kamerasından kablosuz ip kameraya geçiş

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki eski tip güncelik kameraları kablosuz ip kamera ile değiştirmek istedim. Tekrar tesisat çekmemek için aynı hattan güç alarak yaptım.

ip kameranın gücü 5v kablolu kameralarım 12v aynı metal kasayı kullanamayacağım için 5v 40A lik metal adaptör kasası aldım. Aynı hatta bağladım. normalde kalın uçlu (5.5 x 2.5mm) adaptör girişini koparıp bağlama yordamı ile ince uca (3.5 x 1.35mm)çevirdim. bağlantı ayarlarını bağlayıp takınca kameradan rahatsızlık verici ıslık sesi çıktı hemen kapattım. Bağlantıları kontrol edip tekrar taktım aynı. ip kamerayı şimdi normal adaptörü ile bağladım çok iyi çalışıyor. Nerede hata yaptığım konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Bu arada aşağıdaki çeviriciden sipariş ettim bakalım
    aliexpress.com
    6.77TRY |DC konektörü 5.5*2.1 kadın 3.5*1.35mm erkek DC güç adaptör fiş kablo konektörü kabin led ışığı|connector dc|cable powerdc plug adapter - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/10-adet-grup-DC-konekt-r-5-5-2-1-Kad-n-3-5-1-35mm/32834942866.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.efWJnL

• Ses olayı çok garip, adaptörünüzün çıkışını ölçtünüz mü 5 volttan fazla gönderiyor olmasın, eğer 7-8 volt gibi bir değer gönderiyorsa zaten akımda fazla ondan olmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepRhythm

Ses olayı çok garip, adaptörünüzün çıkışını ölçtünüz mü 5 volttan fazla gönderiyor olmasın, eğer 7-8 volt gibi bir değer gönderiyorsa zaten akımda fazla ondan olmuş olabilir.

yok hocam 5 volt yalnız bugün dikkatli incelediğimde ek yaptığımla kendi adaptör ucunun dış kısmı aynı ancak iç kısmında değişiklik farkettim. Sanırım bundan kaynaklı. Ama ben bu uçtan nasıl bulacam elimde 8-10 farklı ölçülerde uç var hiçbiri uymuyor. Dış ölçüsü 3.5mm sanırım ama iç ölçüsünü kestiremedim. Resimler ekte

https://i.hizliresim.com/vJJ8Oz.jpg
    https://i.hizliresim.com/nJJmXV.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enclock -- 26 Ekim 2017; 17:21:12 >

• uğraşmayıp adaptör kablosunu mu kesseniz acaba
    ayrıca kadıköyde int-el var bulursunuz yüksek ihtimal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: integritybilisim

uğraşmayıp adaptör kablosunu mu kesseniz acaba
    ayrıca kadıköyde int-el var bulursunuz yüksek ihtimal.

Metal adaptörden vazgeçtim. Tesisatı 3-5-7 metrelik kablolu üçlü prizlerle değiştiriyorum. 2 tane kamera takılı sonuç olumlu. 20 ye yakın kamera takılacak. Kameralar artınca upload düşük olduğu için yayın göndermede sorun çıkacağını düşünüyorum. Onun dışında sorun kalmadı sayılır

• tekrar merhaba,

hikvision'un ekteki linkinde Bandwidth Calculator V2.0.0.3 programı var onu kullanabilirsiniz.
    izlemede kaliteyi düşürürseniz sonuç daha iyi olabilir.
    saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.