Şimdi Ara

İP Kamera modem görmüyor ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
17.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde gittigidiyor dan aldığım bir İP kamera var.Bu kamerayı modeme bağladığımda modem bu kamerayı görmüyor.kamera ile verilen cd de ki programı kurdum.ip camera tool programı bu.bu programı çalıştırıyorum ip kamerayı görmüyor.1 kez görmüştü ondan sonra görmüyor.ip kamerayı direk pc ye bağladığımda ip kameranın ip si 169....... ile başlayan bir numara.benim modemim airties modem.internetten araştırdığımda ip kameranın ip sini elle girmem gerektiği söyleniyor.aynı grupta olmadığı söyleniyor.ama kamera ayarlarına giremediğim için elle girmemde mümkün değil.bu ip kamera elimde kaldı.acil yardımlarınızı bekliyorum.bir ip kamera işi yapan kişiye götürdüm oda düzeltemedi.son çare olarak buraya yazıyorum.yardımcı olursanız sevinirim
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

IP Kamera WiFi Bağlanmıyor Sorunu ve Çözümleri

İP kameralar, evini veya işini izlemek için popüler bir seçenek haline geliyor. Ancak bazen, kullanıcılar IP kameralarının WiFi'a bağlanamamasıyla ilgili sorunlar yaşayabilir. Bu sorun çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve çözümü de soruna bağlı olarak değişebilir.

İşte IP kamera WiFi bağlantı sorunlarının bazı yaygın nedenleri ve bu sorunları giderme adımları:

• WiFi Parolasının Yanlış Girilmesi: İP kameranın WiFi parolasını yanlış girmek, en yaygın bağlantı sorunlarından biridir. Parolanın doğru olduğundan emin ol.

• Modem veya Router ile İP Kamera Arasındaki Mesafe: İP kamera, modem veya router'dan çok uzaktaysa, WiFi sinyali zayıf olabilir ve bağlantı sorunlarına neden olabilir. İP kamerayı modem veya router'a yaklaştırmayı dene.

• Kablosuz Kanallarındaki Girişim: Diğer kablosuz cihazlar, İP kameranın WiFi bağlantısını engelleyebilir. Farklı bir kablosuz kanal denemeyi veya kablolu bağlantı kullanmayı düşün.

• Yönlendirici Ayarları: Yönlendirici ayarları, İP kameranın WiFi'a bağlanmasını engelleyebilir. MAC adres filtrelemeyi devre dışı bırakmayı veya yönlendiriciyi sıfırlamayı dene.

• Kiwi Baby Kamera Sıfırlama: Kiwi Baby kamera bağlantı sorunları yaşıyorsan, kamerayı sıfırlamayı dene. Sıfırlama deliğini yaklaşık 10 saniye boyunca iğne veya ataçla basılı tut.

• Cata Kamera Sıfırlama: Cata kamera bağlantı sorunları yaşıyorsan, kameranın altındaki sıfırlama düğmesine yaklaşık 5 saniye boyunca basılı tut.

• Trax Kamera Bağlantı Sorunu: Trax kamera bağlantı sorunları yaşıyorsan, kameranın güç kaynağını kontrol et veya kamerayı sıfırla.

• Ampul Kamera Bağlanmıyor: Ampul kamera bağlantı sorunları yaşıyorsan, ampulün doğru takıldığından emin ol. Ayrıca, kameranın WiFi parolasının doğru olduğundan ve kamera ile yönlendirici arasında engel olmadığından emin ol.

• Yoosee Kamera Sıfırlama: Yoosee kamera bağlantı sorunları yaşıyorsan, kameranın arkasındaki sıfırlama düğmesine yaklaşık 10 saniye boyunca basılı tut.

• Kiwi Kamera Sıfırlama: Kiwi kamera bağlantı sorunları yaşıyorsan, kameranın arkasındaki sıfırlama deliğini yaklaşık 5 saniye boyunca iğne veya ataçla basılı tut.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kamera üzerinde resetleme butonu vardır. Butona 15-20 sn basılı tutup cihazı resetleyin. Kamera ağa bağlı iken bilgisayarıınızdan kamera tool programını çalıştırın. Muhtemelen görünecektir. Görünürse, bağlan gibi bir seçenek bakın ve varsa cihazın arabirimine bağlanıp network kısmından dhcp değilde statik seçin ve elle istediğiniz ip adresini verin (Modeminizin ip bloğundan bir adres olacak).
  • arescom verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.ama cihazımda resetleme butonu yok.bir kablodan çıkan siyah ve kırmızı iki uç var.üzerine sarı bir etiket ile reset yazılmış.bu kırmızı ve siyah uçları birbirine değdiriyorum ama resetleme olmuyor sanırım.bir değişiklik olmuyor çünkü.

İP Kamera modem görmüyor ...
  • kırmızı ve siyah uçların resminide yükledim.yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar yokmu bana yardım edebilecek ip kamera konusunda bilgisi olan.
  • Şöyle deneyelim,

Kamerayı network kablosu ile modeme bağlayalım. Bilgisayarınızı da aynı anda modem bağladığınızı kabul edelim.
    Tool yazılımını açın ve kamerayı görüp görmediğine bakın. Eğer görürse arabirimine bağlanıp istediğiniz ayarları yapabileceksiniz.

Bu arada, kamerayı bağladığınız network kablosunun sağlamm olduğundan emin olun. Kabloda kopuk yada RJ45 ucunda temassızlık olabilir.

Herşey doğru ama tool yazılımı hala göremiyor ise, elektrik jakını çıkarın, sonra reset bağlantısının yapın ve bu bağlantıda iken elektrik jakını takın.

MArka-Model söyleyebilirseniz daha ayrıntılı bilgi vermeye çalışabilirim. Ayrıca reset jakını takabileceğiniz yeri resimden tam göremiyorum.
  • teşekkür ederim.Kamerayı network kablosu ile modeme bağladım. laptopumda kablosuz bağlantı ile modeme bağlı zaten.
    ip kameramı tool yazılımı ile göremiyorum.sadece bir kere anonymous http://192.168.2.4 şeklinde görmüştü.ondan sonra gitti.bir daha hiç görmüyor.çok zor durumdayım kamera elimde kaldı.aldığımdan beri hiç kullanamadım.ip kamerayı bağladığım kabloyu 2kez değiştirdim.kabloda sağlam.o resimde görünen kırmızı ve siyah iki uç bir yere mi takılacak reset için.yada birbirine mi değdirilecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu şekilde bağlı iken modemin arayüzünden modemden ıp alan cihazlın listesini görebilirsiniz
    kameranın ıp sini bu şekilde öğrenip bağlanabilirsiniz
  • teşekkür ederim ama benim sorunum zaten bu.ip kamera modeme bağlı iken modemden ip alamıyor.192.168.2.1 yapıyorum modemin arayüzüne giriyorum.bağlı olan cihazları görüyorum.ama ip kamera görünmüyor orada.ip kamerayıda direk laptopa ağ kablosu ile bağladığımda tanımlanmamış ağ olarak çıkıyor.özelliklerden girdiğim zamanda ip kameranın 169... ile başlayan bir ipsi olduğunu görüyorum.ben bu ip yi değiştiremiyorum işte.modemi resetlesem sorun düzelirmi acaba.
  • arkadaşlar yardımcı olacak kimse yokmu?ip kamera elimde kaldı.ayarlarına girip sabit ip veremiyorum
  • halen sorunumu çözemedim.yardımcı olacak kimse yokmu arkadaşlar
  • Bu sorunun aynısını yasıyorum su anda forumda arama yaptım konu açmadan once bir nevi hortlattim konuyu. Çözüm yolunu bilen var mı biraz araştırdım APIPA denilen illet oluyormuş bu ama bir türlü baglanamiyorum kameraya duzeltiyim ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm hakkında bilgisi olan yok mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi marka kameralarda sıkıntı var
  • sannce marka kamerada sorun yaşıyorum bende. ip kamera . hafıza kartı hariç başka girişi yok.muhtemelen yazılımsal bir sorun var.yan komşumda da aynı kameradan var oda aynı sorunu yaşıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.