Şimdi Ara

PC'YE USB TAKINCA KABLOSUZ WİFİ KOPUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masaüstü kullanıyorum. internete usb giriş wifi adaptörü ile bağlanıyorum.

Her ne zaman bilgisayarıma harici usb ya da taşınabilir harddiskimi taksam internet bağlantım kopuyor.

Taktığım harici USB'yi çekince hemen internet bağlantısı geri geliyor. Bazen de harici usbyi takınca kablosuz mause tekleme yapıyor.

(bu arada bu işlemler olurken wifi adaptörün ışığı hep yanmaya devam ediyor. herhangi bir güç kopması, çıkarıldı uyarısı vs. almıyorum.)

Anakartımda bi problem olduğunu düşünüyorum. Var mıdır bu işten anlayacak?

Anakart modeli: Gigabyte a320m s2h (bios sürümü güncel) wireless adaptör: TP-LINK TL- wn823n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 24luk Yorgun -- 4 Aralık 2020; 1:30:39 >

• +1

,

• Sitesinden driverlar güncellemeyi denediniz mi? Ethernet driver gibi çeşit çeşit driver olabiliyor. Anakart bios update falan deneyin.(daha son çıkmışı varsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melek12345 -- 5 Aralık 2020; 12:29:22 >
  • Bios ayarlarını default ayarlara getirip deneyin, düzelmezse bios güncellemesi yapın.
  • Yaptım hocam biosu hem default yaptım. Daha sonra güncelleme yaptım. Yine aynı.

• Harici güç girişli usb hub ile kullanmayı denediniz mi? Sanki 5V hattından yeterli güç veremiyor sistem gibi geldi.

• aynı sorun bendede var harici hdd takınca wifi çalışmıyo net gidiyo, çözümü buldunuz mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.