Şimdi Ara

Kablolu İnterneti Wifi Yapma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
99.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • connectify hotspot programı ile masaüstünden ağ çekebilir miyim ?
  • ali-candan kullanıcısına yanıt
    Benim notebook'un ethernet kartı Atheros AR8151 PCI , wireless kartı ise Intel N1030..

sadece listedeki donanımlar destekliyor , ve hepsinin yazılımı farklı.. birkere en son sürüm diye indirmiştim yanlış ve desteklenmeyen sürüm dedi =)

http://www.intel.com/support/wireless/wlan/mywf/sb/CS-029333.htm?wapkw=intel+my+wifi+technology+%28intel+mwt%29
  • quote:

Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN

connectify hotspot programı ile masaüstünden ağ çekebilir miyim ?

Malesef...Masaüstü bilgisayardan interneti kablosuz olarak çekemezsin..yani ben öyle biliyorum..o programları indirme sakın , conectify me vs.. bunlar wireless olmadan bir işe yaramaz
  • I3uRocKSiyoN kullanıcısına yanıt
    masaüstü bilgisayardan üzgünüm programda olsa bir kablosuz ağ çekemezsin , çünkü kablosuz özelliği yok ..
  • anladım peki yapcak ne kalıyor bana ?
  • wifi almanzı gerekli leptop olsaydı yapabilirdiniz o program ile
  • anladım ama onu da yapamam
  • abi benim Bağlantı veya Ağ Kur sayfamda kablosuz bağlantıyla ilgili bir şey yok yardım edebilir misiniz ? Kablolu İnterneti Wifi Yapma
  • bu işi yapan hepsiburada gibi sitelerde satılan usb wifi verici gibi bir cihaz varmıdır
  • I3uRocKSiyoN kullanıcısına yanıt
    aynı sorun benimde vardı migrostan 25 tl ye vaires baglantı adaptörü aldım ve masaüstü pc ye kurdum daha sonra katılımsız.com adresinden Connectify Hotspot programını indirdim ve yükledim. şimdi hem dışarıdan vafi cihazım var hemde bilgisayardaki interneti telefonlara tabletlere paylaşıyorum. programın kurulumunu ve hazırlama şeklin
    araştırın video olarak internette var
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    normal vafi adaptörü al hemde ucuzundan ve bilgisayarına Connectify Hotspot programını kur. katılımsız.com dan indirebilirsin lisanslı olrak. nasıl kurulduğunu araştır.
  • Bu işi connectify programı çok iyi yapıyor arkadaşlar.Ancak deneme sürümü 30 gün için geçerli.Tam sürümleri ise 40$'dan başlıyor.Torrent sitelerinde full versiyonunu bulabilirsiniz.İsteyen olursa pm gönderebilirim.
  • Gayet güzel çalışıyor bunu kullanabilirsiniz

• arkadaşlar benim masaüstü bilgisayarım va rve modemim kablolu yani wiifi si yoktur bende teefon ile bağlanmak istiyoru myardım edin lütfen
  • Benim masa üstü pc' ye wifi adaptör aldım. Kablolu bağlantıyı wifi üzerinden PS3 'e gönderiyorum. Hiç bir program kullanmadan 2,5 senedir kullanıyorum. Bağlantıları köprüle tarzı birşeyler yaptım fakat çok zaman geçti hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayd_kar -- 8 Nisan 2015; 15:11:11 >
  • ozcnyln O kullanıcısına yanıt
    wifi router alman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayd_kar

Benim masa üstü pc' ye wifi adaptör aldım. Kablolu bağlantıyı wifi üzerinden PS3 'e gönderiyorum. Hiç bir program kullanmadan 2,5 senedir kullanıyorum. Bağlantıları köprüle tarzı birşeyler yaptım fakat çok zaman geçti hatırlamıyorum.

Hocam selamınaleküm,aynı senin bahsettiğin gibi bende de masa üstü pc var.Kablolu internet kullanıyorum,örnek olarak link'te ki adaptörü almış olsam.Usb den takıp pc deki interneti kablosuz wifi gibi telefonuma gönderebilirmiyim.
    http://www.hepsiburada.com/aztech-wl578-wps-li-300mbps-usb-adaptor-p-BD500869

• ALPOLİC_FR kullanıcısına yanıt
    Kablolu modeminin ethernet girişli olması gerekir. Onemli olan o. USB girişli olursa paylaşılamıyor. Ben şu anda ps4, telefon ve tabletlerde kullanıyorum. sanırım aynı anda tek bir cihaz kullanabiliyor. Senin de kullanabileceğini düşünüyorum. Tek olumsuz yanı PC 'nin açık olması gerekiyor.
  • evde wireless destekli modem Varsa kullanmadığın onunlada yapabilirsin. diğer modemden(komşudan) gelen ethernet kablosunu elindeki modeme bağla . bi kaç ince ayarı vardı onun forumdan bul .
  • ayd_kar kullanıcısına yanıt
    Hocam sana şöyle anlatayım ne yapmak istediğimi.Yerel ağ bağlantısından kablo ile pc ye internet geliyor,modem uzakta wireles bağlantı mümkün değil.Ben bu pc deki interneti bahsettiğim adaptörü usb'den takarak telefon ile paylaştırabilirmiyim.Bu adaptör verici görevi görür mü,sorum bu.Pc zaten açık sorun yok,telefon zaten pc'nin yanında olacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.