Benim sınırsız internet kullanıyorum komşulara teklif ettik kabul ettiler ben dahil 4 aile benim sınırsız interneti kablolu modemden komşulara balkondan kablo çekerek kullanıyoruz. Bi tanıdığımız kablosuz modemi kullanmıyormuş bana verdi ama komşular kablosuz istemiyor. Ben kablosuz kullanmak istiyorum. Onlar kablolarla devam ederken ben tek başıma kablosuz kullanabilirmiyim bende masaüstübilgisayar var ama tek amacım telefondan wifi ile bağlanmak. Elimde TTnet ZyXEL 150 Mbps Kablosuz 1 Port Modem var.
Yokmu hic yardimci olacak yaaa.
quote:
Orijinalden alıntı: hyundai536
Benim sınırsız internet kullanıyorum komşulara teklif ettik kabul ettiler ben dahil 4 aile benim sınırsız interneti kablolu modemden komşulara balkondan kablo çekerek kullanıyoruz. Bi tanıdığımız kablosuz modemi kullanmıyormuş bana verdi ama komşular kablosuz istemiyor. Ben kablosuz kullanmak istiyorum. Onlar kablolarla devam ederken ben tek başıma kablosuz kullanabilirmiyim bende masaüstü bilgisayar var ama tek amacım telefondan wifi ile bağlanmak. Elimde TTnet ZyXEL 150 Mbps Kablosuz 1 Port Modem var.
ztn modeminizin kablosuz özl var kablosuz olarak kullanablirsiniz...
quote:
Orijinalden alıntı: pvp_headshot
quote:
Orijinalden alıntı: hyundai536
Benim sınırsız internet kullanıyorum komşulara teklif ettik kabul ettiler ben dahil 4 aile benim sınırsız interneti kablolu modemden komşulara balkondan kablo çekerek kullanıyoruz. Bi tanıdığımız kablosuz modemi kullanmıyormuş bana verdi ama komşular kablosuz istemiyor. Ben kablosuz kullanmak istiyorum. Onlar kablolarla devam ederken ben tek başıma kablosuz kullanabilirmiyim bende masaüstü bilgisayar var ama tek amacım telefondan wifi ile bağlanmak. Elimde TTnet ZyXEL 150 Mbps Kablosuz 1 Port Modem var.
ztn modeminizin kablosuz özl var kablosuz olarak kullanablirsiniz...
Kardeş 4 portlu switch var şuan interneti ordan kullanıyorum Ama bu kablolu modemi sokmeden kablosuzuda kullanabilirmiyim.