Şimdi Ara

kabloluyu nasıl kablosuz yaparız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kablolu modemim var yen ibir kablosuz modem almadan nasıl kablosuz yaparız?

• Astarı yüzünden pahalıya gelir bence yeni bir kablolu modem al bu modemide atma ilerde işe yarar yedekte kalsın ilerde işine yarayabilir.
  • bir access point cihazı kullanman gerek ancak SoNTurQ arkadaşımın dediği gibi fiyat olarak aynı hesaba gelir bir kablosuz modem alman daha mantıklı olur...Modemi alırken de ihtiyacına göre 4 port yada tek port tercih edebilirsin.
  • en az 2 port olsun ilerde evine 2bilgisyar kullanmaya kalkarsan büyük sorun cıkıyor.
  • Dostum kablosuz modem alıyor neden sorun çıksın ki?
    acsess point ile sorununu çözersin. bazen a.p. daha avantajlı olabiliyor. örneğin kablo ile 30-40 metre öteye koyuyorsun ve kapsama alanı artıyor pointin. Bahçe ve ev içi uygulamalarda a.p. daha avantajlı oluyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: eftelyawow

en az 2 port olsun ilerde evine 2bilgisyar kullanmaya kalkarsan büyük sorun cıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atescotes

kablolu modemim var yen ibir kablosuz modem almadan nasıl kablosuz yaparız?

Valla arkadaşım iki ay önce o dediğini ben yaptım...
    Bir adet Airties AP-301 acces poin ve Ccnet+ Usb wireless card aldıydım masa üstü pc için 54 mbp ile kablosuz ağım oldu evde... Birde notebook var güzel güzel kullanıyom ikisini....

(Bana maliyeti yaklaşık 110 YTL oldu.... direk kablosuz modem de alabilirsin gerçi o paraya... ama benim durumumda bu daha hesaplı oldu çünkü a.p. + usb wireless card ile masa üstünü internete soktum, notebookta aynı ağdan nete giriyor. diğer türlü kablosuz modem + usb wireless card almam lazımdı ki buda yaklaşık 180-190
    YTL falan tutuardı....)

• kabloluyu kablosuza çevirmek için güzel bir fırsat aşağıda...

http://forum.donanimhaber.com/m_20307687/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.