Şimdi Ara

Kablonet 50 mbit (modeme kadar) ancak wifi 10-15 mbit.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    24 mbit 150 gb kotalı iken 50 bit 75 gb hıza geçtım.modeme gelen hız 45 mbit civarı,kablo ile bağlanınca bu hızı göruyorum.ancak wireless olarak bağlandıgımda hız 15-18 mb civarı oluyor.modem 2 antentli Netmaster CBW-383Z4 Modem.
    net maste çagrı merkezini aradım.uzaktan bağlantı ile 35 mbit çıkardılar ama 1 gun sonra yıne düştü.ne yapmalıyım.tp lınk acc.point kullanıyorum ama hız değişmişmıyor.usatlardan bir yardım rica etsem.

• Modeme mesafe 2 veya 2.5 m.civari.bu kadar kisa mesafede bu sorun olmamamasi laim diye dusundum ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende 50 mbit geçiş yaptım. benzeri sorunlar vardı. Verdiğim linki incelersen soruna çare olabilir. Şuan 35-40 arası değişiyor benim hız wifi de.

Netmaster WİFİ ayarları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxmurat -- 6 Kasım 2017; 19:22:24 >
  • powerline alın en kesin çözüm o. ap veya iyi bir router bağlamak riskli iş. evinizin duvarları,modemin nerde oldugu, etraftaki modem sayısı çok fazla etken var. 10 senedir fln kablonet kullanıyorum ilk motorola wireless modemden bu yana stabil ve eş değer hızı powerline ile aldım keşke önce alsaymışım dedim.
  • Hocam bence netmaster modemin wifi kapayın, yanına access point'i koyun bağlayın. Access point'ten kullanın wifi. Access point'in modelini de yazarsanız iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan4550

Hocam bence netmaster modemin wifi kapayın, yanına access point'i koyun bağlayın. Access point'ten kullanın wifi. Access point'in modelini de yazarsanız iyi olur.

access point:http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/tp-link-tl-wa701nd-150mbps

wifi yi nasıl kapatacağım modem arayuzune bir gireyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.