Bildirim
Kablonet Arızası İstanbul avrupa yakası tamamı
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bakırköy de de yok. Arızayı aramadım. Arasam faydası olur mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendilerine faydaları yok sistem çalışmıyormuş . Bişe de bilmiyolarmış.
Gittik salak gibi superonline dan kablonet e geçtik başa bela 3 ay da bu 4 cü bu şekilde kesilişi superonline da hatırlamıyorum bile. 8 senede 2 yada 3 kere kesilmiştir. -
Küçükçekmece de durum aynı mh aynı cevapları verip duruyorlardı. Şimdi mh ye bile bağlanmadan bant kaydı ile biz hiçbirşey bilmiyoruz/yapamıyoruz minivalinde martaval okuyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Avcılar'da da durum aynı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
memlekette kurumlar arası haberleşme minumum seviyede olduğu için ne yapsan boş, metro çalışması sırasında fiber kablo koptu, onarım çalışması devam ediyor şu an, yeşilköyde bazı yerler gelmiş olmalı, avcılar beylikdüzü tarafıda 2-3 saat içerisinde gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisburun44 -- 28 Şubat 2020; 22:45:9 > -
Yesilkoydeyim ben tık yok 16:30dan beri bekliyorum evden calisiyorum isim yarida kaldi. 12ye kadar gelir mi üstat?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X