Şimdi Ara

Kablonet bağlatıcaktik , ne yapmalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bi de bu saçma kampanyalarının reklamlarını yapmaya başlamışlar, tam bir zarar etme çabası.
  • Dsmart almanızı tavısye etmıyorum

Neden
    1-Berbat otesı call centre ı yuzunden
    2-Sozlesmem var bır yuksek pakete gecmek ıstıyorum suanda olan
    benım kullandıgım spor fılm + 16mbite kadar 50gb kotalı

spor fılm + 16mbite kadar 150gb kotalı istiyorum
    bana dıyorlar ki sadece 75gb a kadar verebılırız
    89tl lık bedel 94 tl cıkar
    ayrıca 21tl gecıs ucretı alırız dıyorlar
  • o tarifeler uygundu, fakat yeni düzenlemeyle 16 mbit sınırsız 30 tlye gelmesi imkansızdı ama şuanki tarifeleride beklemiyoduk..
  • Kota aşımına kesinti uygulaması bütün firmalara gelecek gibi görünüyor.
    https://youtu.be/XZujVfA6jRY?t=4m47s
  • Kablonetle adslyi kıyaslamalar olmuş komik 😃

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kotalı paketler dışında ttnetten ucuz tarife yok hocam. malesef artık kablonet fiyat performans özelliğini kaybetti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otam O kullanıcısına yanıt
    İmkansız değil işlerine gelmedi.

Önceden 10mbit de vardı 25lik paketi kaldırıp 10ile devam etse idiler akk 5 mbit makul fiyata devam edebilirdi ama komple kaldırmayı seçmişler.

• inexo kullanıcısına yanıt
    imkansız derken bu tarifeleri kabul etmeleri imkansız dedim..
    yoksa fiberde 100 mbiti 70 tlye verselerde kar ederler...
  • Mevcut aboneden Devir almaya çalışın yoksa bulaşmaya değmez

• tam 50 mbit 150 gb kotalı alayım diyorum işler karıştı.
    250 gb kotalı mı alsam normalde aslında şu an ayda en fazla 100 gb kota gidiyor ama hat 50 mbit olunca bizim hanım AKK'nın canını okur diye
    dusundugumde 150 gb mı alsam 250 gb mı.. arada 10 tl var topu topu
  • Kablonet bağlatıcaktik , ne yapmalı?

En avantajlısı bu Kablonette

• quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

tam 50 mbit 150 gb kotalı alayım diyorum işler karıştı.
    250 gb kotalı mı alsam normalde aslında şu an ayda en fazla 100 gb kota gidiyor ama hat 50 mbit olunca bizim hanım AKK'nın canını okur diye
    dusundugumde 150 gb mı alsam 250 gb mı.. arada 10 tl var topu topu

Hocam o kota akk degil dumduz kota. Onu asinca gb basina 2tl oduyorsunuz aman dikkat. Kablonette avantajlı tarife kalmadi bolgenizde varsa kesinlikle superonline ttnet veya diger alternatiflere yonelin.
    Eger yoksa da alinmasi gereken tarife 25mbps akilli sinirsiz tarifesi. Yoksa bilgisayariniza giren bir virus ay sonunda 500tl fatura gormenize sebep olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 3 Mayıs 2017; 18:42:6 >
  • Şu aşamada kazanılan haklar korunduğu için, ekstra ücret yansıtılmayan ve yeni AKN hızları imkanından faydalandırılan taahhütü devam eden mevcut abonelerden devir almak en karlısı görünüyor kablonet paketlerini. İstanbulda olanlar için 1.5 yıl daha sabit fiyat garantisi ve taahüütü devam eden, 10 Mbit 50 GB AKN alanlı sınırsız internet (AKN geçince hız 5 Mbite düşüyor) + teledünya temel paket + Her yöne 100 Dk telefon paketinin olduğu aboneliğimi taşındığım yerde uydunet altyapısı olmadığı için devretmeyi düşünüyorum. Aylık faturam 32,9 TL gelmektedir. Yanında kablonet modem ve HD teledünya kutusu verilecektir. İsteyenler aynı haklardan yararlanarak, üst hız paketlerine geçme şansına da sahiptir. Detaylar için PM atabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWEST -- 3 Mayıs 2017; 18:57:12 >
  • xJustSmile kullanıcısına yanıt
    Bence hala avantajlı kampanyalar var. Hayatı yakala kampanyası var mesela 25mbit hızında 250gb ve TV ile telefon da veriyor 69.99 bana uygun geldi

• Bence Turknet'le bi konuşun derim biz eve 75mbps 150gb akn 1000dk 60 lira aldık.
  • virus konusunda sıkıntım yokda hanıma guvenemiyorum o heryere tıklayabilir :)))
    ya ben eve gelince 10 mbit olacaksa anlamı yok ki ? topu topu 5 st kullancam
    oda 10 mbit mi olacak

peki bi sorum olacak bu internet tarifelerinde illa 24 ay tahhut varmı ?
    50 Mbps'e kadar 250 gb kotalıda mesela, 89 tl ama tek sorun tahhüt vermezsem
    modem parası peşin alınıyor sanırım. 240 tl . bu durumda 1 ay sonra bile kesebilirim degilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwidewild

virus konusunda sıkıntım yokda hanıma guvenemiyorum o heryere tıklayabilir :)))
    ya ben eve gelince 10 mbit olacaksa anlamı yok ki ? topu topu 5 st kullancam
    oda 10 mbit mi olacak

peki bi sorum olacak bu internet tarifelerinde illa 24 ay tahhut varmı ?
    50 Mbps'e kadar 250 gb kotalıda mesela, 89 tl ama tek sorun tahhüt vermezsem
    modem parası peşin alınıyor sanırım. 240 tl . bu durumda 1 ay sonra bile kesebilirim degilmi

Hocam taahhutsuz paketlerin hic bir avantaji yok. Taahhutlu alin bozunca zaten o gune kadar taahhutsuz ne kadar odemeniz gerekiyorsa aradaki farki aliyorlar sadece. Ekstra taahhut bozma bedeli diye birsey yok.

Bir de 12 ay taahhutlu paket var ama onda da indirim cok az.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,534,genclere-ozel

Genclere ozel diyor ama herkes basvurabiliyor.

Yine kurulum aktivasyon ucreti alinmiyor ama.

Bir de bu var

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,526,sadece-kablonet

42tl dedigine bakmayin her secenegine 17tl de kablo tv almak zorunlu.

12ayliklar cok avantajsiz. Eger Turksata gecicekseniz su an en mantikli pakethttps://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,536,hepsi-birarada-kampanyasi 25mbps 250gb kota gibi gorunuyor. Tabi kotaya dikkat etmek lazim. Normal kullanimda gecilmez ama ne olur ne olmaz.

Ayrica bilin ki daha 5 gun once ayni fiyata 100mbps akk sonrasi 24mbps paket satiyorlardi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 5 Mayıs 2017; 12:18:19 >

• Turknet varsa Turknete geç, şuan başka kullanıcı dostu ISS yok.
  • Bugün 2 kişi aboneliğini iptal ettirmek istiyodu forumda görmüştüm son konulara bakarsan bulursun belki o kişilerle bi iletişime geç istersen biri sana devretsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.