Şimdi Ara

Kablonet bağlatıcaktik , ne yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet yarın abone olmaya gidecektim , yeni tarifeleri görünce şok oldum .
    Kota getirmişler yahu ? Ne yapmalıyım beklesem biraz geri adım atarlar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ülkede tüketici lehine hiçbir şey olmayacak mı yahu? AKK kaldırdık diyorsunuz haşırttttt! kota fahiş fiyatla geri dönüyor... O zaman AKK kalsaydı daha iyiydi millet yavaş da olsa işini görebiliyordu...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende senin gibiyim. Bu ay Dsmart taahhüdüm bitiyordu. Şuan ya superonline a geçicem yada D-smart ta kalıcam.
  • kullandıgınız tarıfe varsa kablonet dısında 1 ay devam edınız

kesınlıkle ve kesınlıkle suanda kablonet almayınız
    yada gb basına ucret alan bır sırketten net almayınız
  • Hayatımda bu kadar saçma bi soru görmedim
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    7.5 aydır internetim yok , önceden Superonline kullandım berbat altyapısı var , Uydunet burda iyi ama tarifeler çok kötü ya , 1 ay beklemeyi düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablonet mi? Superonline mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RyDeR kullanıcısına yanıt
    00:00 ile 19:00 arası 25 mbit, 19:00 ile 24:00 arası 10 mbit şeklinde sınırsız tarifeyi kabul ederseniz kablotv temel paketi yanında 24 ay taahhütle 70 tl..bana uygun geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Bende senin gibiyim. Bu ay Dsmart taahhüdüm bitiyordu. Şuan ya superonline a geçicem yada D-smart ta kalıcam.

Hocam dsmart superonline altyapisi uzerinden superonlineden ucuza satiyor. Eski aboneyseniz cok guzel indirimler yapiyorlar.
    https://forum.donanimhaber.com/d-smart-uyeliginiz-sonunda-size-yapilan-teklifler--44416628
    https://www.dsmart.com.tr/internet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sana önerim 70TL ye akıllı sınırsız tarifeye geçmen ve gerektiği zamanlar nitro servisini kullanman şuan kablonette yapılabilcek en mantıklı şey bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otam

00:00 ile 19:00 arası 25 mbit, 19:00 ile 24:00 arası 10 mbit şeklinde sınırsız tarifeyi kabul ederseniz kablotv temel paketi yanında 24 ay taahhütle 70 tl..bana uygun geldi..

3 ay once ilk 25gb 25mbps sonrasi 16mbps 30tlydi.
    Baya uygun gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LastBanderam

sana önerim 70TL ye akıllı sınırsız tarifeye geçmen ve gerektiği zamanlar nitro servisini kullanman şuan kablonette yapılabilcek en mantıklı şey bu.

Daha mantikli sey turksata gecmemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grimnaxx

quote:

sana önerim 70TL ye akıllı sınırsız tarifeye geçmen ve gerektiği zamanlar nitro servisini kullanman şuan kablonette yapılabilcek en mantıklı şey bu.

ADSL kullanmaktansa iyidir bence ADSL kullanmak resmen işkence gibi bişey

• quote:

quote:

quote:

Adsl 16mbps hiz sunuyor. Dediginiz tarife insanlarin evde oldugu saatte 10mbps veriyor.
    Turknet en kotu ihtimalle 16mbps 150gb akk veriyor. Cogu yerde bundan cok daha yuksek hiz ve tam akksiz hizmet verebiliyor. Hem de 60tlye ustelik de taahhutsuz.

Nasil adslden daha iyi oluyor anlamadim?
    Hem adslnin ping degerlerinin bile kablonetten cok daha iyi oldugu forumda defalarca yazildi.

Kablonet disinda alternatifi adsl olanlar turknet e bir goz atsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Bende senin gibiyim. Bu ay Dsmart taahhüdüm bitiyordu. Şuan ya superonline a geçicem yada D-smart ta kalıcam.

Hocam dsmart superonline altyapisi uzerinden superonlineden ucuza satiyor. Eski aboneyseniz cok guzel indirimler yapiyorlar.
    https://forum.donanimhaber.com/d-smart-uyeliginiz-sonunda-size-yapilan-teklifler--44416628
    https://www.dsmart.com.tr/internet

5 yıldan fazla aboneliğim ama, çok cazip bir şeyler sunmadılar açıkçası. o yüzden kablonet düşünüyordum. Halihazırda 74 TL ödüyordum .
    Sinema+dizi paketi
    16 mbit
    75 gb AKN

Şuan aynı pakete 82 TL ödeyebileceğimi söylediler.

Birde ilave olarak fiber altyapısı gelmiş bizim sokağa.

Eğer fibere geçersem mantıklı olacaktır.

• 3 gun once 80tlye ilk 100gb 100mbps akk sonrasi 24mbps internet + kablotv butun kanallar + telefon satarlarken bunu bilerek bugun o 70tllik paketi almak benim gozumde enayiliktir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adsl 16mbps hiz sunuyor. Dediginiz tarife insanlarin evde oldugu saatte 10mbps veriyor.
    Turknet en kotu ihtimalle 16mbps 150gb akk veriyor. Cogu yerde bundan cok daha yuksek hiz ve tam akksiz hizmet verebiliyor. Hem de 60tlye ustelik de taahhutsuz.

Hem adslnin ping degerlerinin bile kablonetten cok daha iyi oldugu forumda defalarca yazildi.

Adam bölgesindeki altyapının kötü olduğunu söylemiş ayrıca ben daah ADSL'de tam hız alanını görmedim:) yüksek boyutlu bişey indirmek istediği zaman 4TL'ye nitro basat 100Mbitle indirir normal kullanımdada öyle çok sorun yaşamaz diye düşünüyorum çünkü 3Mbitle dahi 720P videoları rahatlıkla açıyor Kablonette ayrıca ping konusunda hiçbir sorunu yok ADSL'den kat ve kat daha iyi bu yaptıkları saçma olabilir ama ne yazıkki yapıcak bişey yok ben 2si arasında seçim yapıcak olsam mecburen gene Kablonet seçerdim bu arada diğer forumlara falanda yaz yada aboneliğini iptal etmek veya devretmek isteyen varsa devir al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 2 Mayıs 2017; 18:36:29 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adam bölgesindeki altyapının kötü olduğunu söylemiş ayrıca ben daah ADSL'de tam hız alanını görmedim:) yüksek boyutlu bişey indirmek istediği zaman 4TL'ye nitro basat 100Mbitle indirir normal kullanımdada öyle çok sorun yaşamaz diye düşünüyorum çünkü 3Mbitle dahi 720P videoları rahatlıkla açıyor Kablonette ayrıca ping konusunda hiçbir sorunu yok ADSL'den kat ve kat daha iyi bu yaptıkları saçma olabilir ama ne yazıkki yapıcak bişey yok ben 2si arasında seçim yapıcak olsam mecburen gene Kablonet seçerdim bu arada diğer forumlara falanda yaz yada aboneliğini iptal etmek veya devretmek isteyen varsa devir al derim

Ben adslde 16mbps tam hiz alabiliyorum indirmelerim steamda 1,8mb/s oluyor.

Bolgede altyapi kotuyse o zaman malesef bu rezil tarifelerden en iyisi o gibi gorunuyor. Hatta daha da iyisi dediginiz gibi devir almak.

Ping konusunda kablonet bolumunde online oyunlarda nasil sorun yasandigi hakkinda bir suru konu var.

• Ben 1 defa pingle ilgili sorun yasadim ondada çok kisa surede cozduler 5 saatte ekip yolluyorlar zaten Süperonlinedan daha düşük ping alıyorum kablonette

• Kablonet diye bir firma yok gibi düşünebilirsiniz. Çünkü çıkardıkları düzenlemeyle kendilerini bir nevi bu noktaya getirdiler. Bu apaçık bize abone olmayın demekti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.