Şimdi Ara

Kablonet başka cihaz bağlanınca ping artması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kablonet kullanıyorum. 50mbit down/4mbit up olan bir tarifem var. İnternete başka bir cihaz bağlanınca ping artıyor. Mesela bu durum cs:go da var. En basitinden mobilden Clash Royale oynayınca başka bir cihaz Instagramdan video açsa ping artırmaya yetiyor. Bundan önce TTNet kullanıyordum ve böyle bir durum olmuyordu. Bunun şuan çözümü var mı modem değiştirmeden yada sorun modem kaynaklı mı?

Verdikleri modem: NetMASTER Infinity

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• modemden kaynaklanıyor olabilir imkanınız varsa amazondan sb6141 modem ve 1 tane router alıp kullanabilirsiniz internetinizi netmaster modemleri hepsi berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirJET

modemden kaynaklanıyor olabilir imkanınız varsa amazondan sb6141 modem ve 1 tane router alıp kullanabilirsiniz internetinizi netmaster modemleri hepsi berbat

Router'ı kablosuz bağlanabilmek için mi lazım? Kusura bakmayın pek bilgim yok :) Cevabınız içinde teşekkürler.
  • kikiemre61 kullanıcısına yanıt
    evet sb6141de kablosuz baglantı mevcut degıl ve sadece bir tane ethernet portu var
  • Peki bu ürün hakkında ne dersiniz? Bunda Wi-Fi özelliği de var. Bu üründe olur sanırım.
    https://www.amazon.com/TP-Link-Wireless-Certified-Communications-TC-W7960/dp/B01EO5A3RQ/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1488794590&sr=1-2&keywords=docsis+3.0&refinements=p_89%3ATP-Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kikiemre61 -- 6 Mart 2017; 13:3:38 >
  • Yurtdışından modem almak sıkıntılı. Bu modeli aldım hala bağlanamadım. Firmware'i Kablonet attığı için ne zaman atacağı belli değil.

https://www.amazon.com/SURFboard-SBG7580AC-Docsis-AC1750-Router/dp/B01KW9T39C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhan1991 -- 6 Mart 2017; 22:2:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhan1991 B kullanıcısına yanıt
    valla hocam amazondan modem alıp kullanan çok var arris modemler çalışıyor ancak türksatın ayar yapması gerekiyor olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Aynen orası biraz zor oluyor; ama bu hafta içinde sanırım halledeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TP-Link Archer C9 yada yeni modeli varsa WAN portu olan bir router alın. Netmaster'ı bridge mode olarak ayarlayıp tüm diğer kablolu ve kablosuz bağlantı işlemlerini Archer router'da ayarlayın. Kendi bilgisayarınızı 5 Ghz Kablosuz bağlayın, diğer tüm cihazlar 2.4 Ghz üzerinden kablosuz bağlayın. Bu şekilde bir kuruluma sahibim, 50 ms üzerinde ping gördüğümde bir sorun var diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.