Şimdi Ara

KabloNet DOCSIS 3.0 modem alternatifleri ? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
31
Favori
128.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Technicolor modem alacaklara soylum bu modem de sabit hat kabloses (Telefon) calismiyor bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: rehber_

Technicolor modem alacaklara soylum bu modem de sabit hat kabloses (Telefon) calismiyor bilginize
    İleride çalışma ihtimali var mı? Yoksa bu modemi alanlara biz ses tarafı için çalışma garantisi vermiyoruz, ses olmadan internet için kullanabilirsiniz mi denilecek? Türksat'ın 1-2 kişinin yurtdışından getirdiği, ülkemizde resmi olarak satılmayan cihazlara destek vermemesini anlarım ama sonuçta bu modem ülkemize resmi olarak ithal ediliyor, 2 yıl garantisi var. (ithal eden kim bilmiyorum ama sahibinden'deki ürün resimlerine bakılırsa supportive servis garantiye bakıyor.)

Satılık sıfır modem bulmanın imkansızlaştığı şu günlerde, sıfır 2 yıl garantili üstelik ses portu olan bu modem çölde vaha gibi bir şey. Kabloses'in çalışması çok iyi olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

İleride çalışma ihtimali var mı? Yoksa bu modemi alanlara biz ses tarafı için çalışma garantisi vermiyoruz, ses olmadan internet için kullanabilirsiniz mi denilecek? Türksat'ın 1-2 kişinin yurtdışından getirdiği, ülkemizde resmi olarak satılmayan cihazlara destek vermemesini anlarım ama sonuçta bu modem ülkemize resmi olarak ithal ediliyor, 2 yıl garantisi var. (ithal eden kim bilmiyorum ama sahibinden'deki ürün resimlerine bakılırsa supportive servis garantiye bakıyor.)

Satılık sıfır modem bulmanın imkansızlaştığı şu günlerde, sıfır 2 yıl garantili üstelik ses portu olan bu modem çölde vaha gibi bir şey. Kabloses'in çalışması çok iyi olurdu.

Alıntıları Göster
    Resmi ithalat yapılması birşey değiştirmiyor kablonet sadece Netmaster firmasına destek veriyor onun dışındakilere vermiyor...

• Merhaba Kablonet ile Netgear CM1000 kullanabilir miyim? Bugün aradılar modem yok elimizde siz dışarıdan temin edeceksiniz Docsis modem dediler bende amazondan direk sipariş geçtim ama burayı okuduktan sonra çalışıp çalışmayacağıyla ilgili şüpheye düştüm.
  • ediptoker E kullanıcısına yanıt
    docsis 3.1 arıyorsan
    arris sb8200 tavsiye ederim kullanıyorum sorun yok uyumlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 1 Mart 2019; 21:34:27 >
  • sculpneo kullanıcısına yanıt
    turksata tanıtırken çok uğraştınız mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hopeful H kullanıcısına yanıt
    mail attım
    2 gün sonra online oldu
    netmaster dan ne farkı var acaba gözle görülür bir fark var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: sculpneo

docsis 3.1 arıyorsan
    arris sb8200 tavsiye ederim kullanıyorum sorun yok uyumlu
    Rica etsem bir speedtest sonucu koyar mısınız? Ben Motorola SBG6580 kullanıyorum hızım 100 mb benim sonucum şöyle :

• quote:

Orijinalden alıntı: hopeful

netmaster dan ne farkı var acaba gözle görülür bir fark var mı
    32 kanal bağlanmasından başka bir farkı yok,
    bunun yoğun saatlerde etki edip etmediğini anlamak biraz zor
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    seninkiyle aynı değerler,
    zaten 100 mbit üstü vermediği için turksat, diğer modemler ile aralarında bir farkı yok
    1 gbit hız verseler ozaman farkı olurdu ama bu hızda bişey farketmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 2 Mart 2019; 14:40:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sculpneo

Upload nasıl 7.80 oluyor ? Kablonet 5 mb üstü upload veriyor mu?

• SysEdit kullanıcısına yanıt
    upload paketi alırsanız 10a çıkıyor upload hızı
    speedtest az göstermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 2 Mart 2019; 15:36:53 >
    Ne kadar veriyorsunuz upload paketi ücreti olarak?
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle. Kablonet'in "Yüzünüzü Güldüren" kampanyasını almayı düşünüyorum ancak biliyorsunuz malum sorun nedeniyle modem aramaktayım. Araştırma yapıyorum ancak kararsız kalmış durumdayım. 100 mbit hızı alabilmek için hangi marka ve model modem kullanmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Ne kadar veriyorsunuz upload paketi ücreti olarak?
    Teşekkürler ben de alayım haberim yoktu bundan ; bulut diske birşey yüklemek eziyet oluyordu...
  • kablonetmodem K kullanıcısına yanıt
    Ubee - EVW32C Kablonet Modem
    Netmaster Infinity 401 Kablonet Modem
    Netmaster CBW-383ZN Kablonet Modem
    Netmaster CBW-383Z4 Kablonet Modem

Bu 4 modemden birini seçebilirsin. Infinity 401 ve CBW-383ZN tavsiye edilir...
    teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.