Şimdi Ara

KabloNet DOCSIS 3.0 modem alternatifleri ? (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
771
Cevap
31
Favori
128.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone cikisli netmaster modemler (401 serisi) uydunet’te calismiyormus. İkinci el alirken dikkat edin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon'dan bu modem 125 dolara geliyor (kargo ve gümrük vergisi dahil)

amzn.to
    Robot Check
    https://amzn.to/2Hep9Eg

Bu modemi alıp kullanan var mı? 2. el dandik netmaster modemlere 250 lira istiyorlar. 250 liraya dandik 2. el netmaster almak yerine bu modemi almak mantıklı mı sizce? 660 lira civarına mal oluyor? Hem sıfır hem de motorola (Arris) marka. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 4 Mart 2019; 10:12:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    ürün hayırlı olsun gelince ve kurulum olursa türksatdan deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hopeful H kullanıcısına yanıt
    Satın almadım henüz. Satın alıp kullanan var mı diye sormuştum. Bazı modemler uyumsuz denmişti. Kullanan birisi varsa ve sorunsuzsa almayı düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 4 Mart 2019; 15:19:55 >
  • Önceki cevap için teşekkürler. Eurodocsis 3.0 sertifikalı modemler de uyum sağlıyor mu? Elimde bir technicolor tc7200.20 modeli var ona göre kurulum yaptıracağım.

• Technicolor TC7200 modemini bayi "180 tl satıyoruz" dedi.
    İnternet'ten başvuranlara ilk ay bedava olduğu için İnternet'ten başvuru yapmak daha karlı gibi geldi bana. Ürünün özeliklerihttps://www.uydunetkablotv.com/uydunet-uyumlu-modemler/ adresinde belirtmiş. bugün Gaziantep de bulunan bayiye sordum, onlarda ses olayının çalışmadığını teyit ettiler. Benim gibi telefon da düşünenler için uygun bir modem değil.

Technicolor TC7200 modemini Alibababa minimum adet 100 tane olacak şekilde toptan 19 dolara satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ECBE05343 -- 5 Mart 2019; 15:11:45 >
  • kablonetmodem K kullanıcısına yanıt
    Technicolor modem hakkinda:

• Amazon'da SBG6580'nin 2. elini (kullanılmış ama temiz diye yazmışlar) 30 dolara satıyorlar. kargo ve vergi dahil 50 dolara geliyor. Ortalama 270 lira civarına geliyor. 2. el netmaster'ları da 250'ye satıyorlar. 2. el netmaster'ı 250'ye almak yerine 270 liraya 2. el arris SBG6580 almak mantıklı mı sizce?

amzn.to
    Robot Check
    https://amzn.to/2Hl7T06

Arris SBG6580 kullananlardan yorum alabilir miyiz? Türksat tanıtabiliyor mu bu modemi? Tanıttıktan sonra verim alınabiliyor mu? wifi çekim gücü nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 5 Mart 2019; 12:21:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Amazon'da SBG6580'nin 2. elini (kullanılmış ama temiz diye yazmışlar) 30 dolara satıyorlar. kargo ve vergi dahil 50 dolara geliyor. Ortalama 270 lira civarına geliyor. 2. el netmaster'ları da 250'ye satıyorlar. 2. el netmaster'ı 250'ye almak yerine 270 liraya 2. el arris SBG6580 almak mantıklı mı sizce?

https://amzn.to/2Hl7T06

Arris SBG6580 kullananlardan yorum alabilir miyiz? Türksat tanıtabiliyor mu bu modemi? Tanıttıktan sonra verim alınabiliyor mu? wifi çekim gücü nasıl?
    2. Ele güven olmaz ben almıştım sbg6580 1 yıl sonra bozuldu... Alacaksan sıfır al...

• SysEdit kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. peki wifi çekim gücü nasıl? türksat sorun çıkartıyor mu? biz bu modemi desteklemiyoruz vs gibi?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

cevap için teşekkürler. peki wifi çekim gücü nasıl? türksat sorun çıkartıyor mu? biz bu modemi desteklemiyoruz vs gibi?
    Şu anda yine SBG6580 kullanıyorum hiçbir sorun yok ; çekim gücü de çok iyi....
  • Kablonet bağlatmak isteyenler kesinlikle kutunun içine baksın eğer siyah coexsiel kablo geliyorsa ve amacınız oyun oynamak ise kesinlikle bağlatmayın. Gözünüzle görmeden inanmayın... Normalde binama fiber gelmesi lazım binamdan coexsiel kablo olarak devam etmesi lazım. Benim binama coexsiel olarak geliyor coexsiel olarak devam ediyor...

KabloNet DOCSIS 3.0 modem alternatifleri ?

Oyunlarda takılmadan oynama garantisi diye reklam yapıyorlar.

İnanmayın çünkü ping sorununuz olursa böyle açıklama giriyorlar...

Normalde paketim 50 mbit download 5 mbit upload her ne hikmetse önceden tam hız verirken şimdi kesiyorlar.

Ama siz upload paketi alınca 15 dak da hatınız 9.1 mbit speed testde 9.8mbit hız alabiliyorsunuz. Yani hattınızdan dolayı değil bilerek kısıtlıyorlar.

Adamlar açıklamaya diyor ki hiç bir internet sağlayıcısı tam hız veremez gibi açıklamalar yapıyorlar. O zaman benim hızım 25mbit 3 mbit düşürün ben upload için 50 mbit geçtim desem bile bana ceza ücreti çıkartıyorlar. Kapatmak istiyorum ceza ücreti çıkartıyorlar. Bence bu taahhüt ortadan kakması gerekiyor. Ki memnundeğilsek ceza ödemeden iptal edip paketi düşürmemiz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 6 Mart 2019; 7:1:16 >

• Merhaba,
    Yaklasik 10 senedir adsl vdsl kullaniyorum. Yeni evimde kablonet sistemi oldugunu ogrendim. Kablonetle gorustugumde; 100 mb ve aksam 25 mbit tarifesini sececegim. Modem sikintisi oldugunu ilettiler. Acikcasi adsl ve vdsl de yillarca sikinti cektigimden elimde tplink archer vr600 ac destekli guzel bir modemim var niyetim bu modemi router haline getirip kaliteli ve sikintisiz kablolu kablonet modemi alip buna router olarak eklemek.
    Kablonet modem arastirirken adsl vdsl gibi cesit olmadigini ve cok enterasan olaylar oldugunu gordum:) eski kotu modemlere 300 isteyen var letgoda :)
    Arastirdigimda;
    Zoom 5370
    Arris sbg6580
    Sb8200
    Arris sb6141
    Netgear cm600
    Netmaster cbc-382d1 (eski model)
    Motorola sb6120
    Motorola 8121 (eski model)

Gibi bir cok alternatif buldum.
    Bu alternatifler arasinda cogunu tr de bulmak zor. Bu modemler arasinda kablolu olarak rahatca kullanacagim(sonradan router ekleyecegimden kablolu modem istiyorum) modem tavsiyesi ne olur ? Kesinti yasamayacagim hiz dususu olmayan calistirip unutacagim en performans cihazi hangisi olur (tabi temin etmeside kolay olursa sevinirim)
    Yorumlariniz ve bilgileriniz altin kadar degerli cok tesekkurler.

• 6580 in wifi i çok eski teknoloji kaldı kullanan biri olarak soyluyorum, netflix gibi uygulamaları wifi olarak kullanıyorsanız tavsiye etmem.
  • garfiens kullanıcısına yanıt
    Motorola SB6120E'yi Bridge Mode'da kullanmış birisi olarak hiçbir sorun yaşamadığımı belirtmek isterim ;)
  • Motorola SB6120E yi yaninda Tp Link Wr840n ile beraber 300 tl ye satiyorlar n11 de alinir mi sorun yasar miyim arkadaslar ?
    edit: 100mbit kullanacagım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonspirit -- 21 Mart 2019; 20:36:18 >
  • dragonspirit kullanıcısına yanıt
    Bence almayin pahali. 150-200 liraya netmaster 401 alin. Wifi performansini begenmezseniz yine router eklersiniz istediginiz zaman. (Ya da netmaster 383zn)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alierr -- 23 Mart 2019; 8:32:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Bence almayin pahali. 150-200 liraya netmaster 401 alin. Wifi performansini begenmezseniz yine router eklersiniz istediginiz zaman. (Ya da netmaster 383zn)
    150-200 liraya netmaster 401 nerden alabilirim? bulamıyorum..
  • alierr A kullanıcısına yanıt
    hocam 2.elciler en az 300 tl ye satiyor o modemleri. 2 el modeme de o kadar para vermek yerine soyledigim alternatif daha mantikli geldi yanlis miyim ?

• firefoxx F kullanıcısına yanıt
    dragonspirit kullanıcısına yanıt
    Letgo’da satiliyor. Filtreleme seceneginden tum turkiye’yi secin ya da 500km yapin. 120-150 arasi satilan 401 e bircok kez sahit oldum.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.