Şimdi Ara

KabloNet DOCSIS 3.0 modem alternatifleri ? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
771
Cevap
31
Favori
128.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 tane var bildiğim kadarıyla docsis 3.1 modem
    Motorola MB8600
    Arris SB8200
    Netgear CM1000

bu modemlerde wifi yok
    ben arris kullanıyorum ama diğerlerini de kullananlar var türkiye de
    3ü de turksata uyumlu modemler teknik olarak

edit:yanlış bilgim varsa lütfen biri haber versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 14 Nisan 2019; 1:47:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sculpneo

3 tane var bildiğim kadarıyla docsis 3.1 modem
    Motorola MB8600
    Arris SB8200
    Netgear CM1000

bu modemlerde wifi yok
    ben arris kullanıyorum ama diğerlerini de kullananlar var türkiye de
    3ü de turksata uyumlu modemler teknik olarak

edit:yanlış bilgim varsa lütfen biri haber versin
    Ben de araştırmıştım 3.1 olarak bunlar çalışıyor ama neden Wi-Fi yok bu 3.1 modemlerde onu anlayamadım... Uyum sorunu mu oluşuyor da wifi koymuyorlar tuhaf bir durum...
  • 4 yıllık Süperonline fiber kullanıcısıyım. Önümüzdeki ay fiyat avantajından dolayı kablonete geçmeyi düşünüyorum. Konuyu görünce merak ettim, verdikleri modemin eksik/kötü tarafı nedir? Aylık 6 TL kiralama ücreti isteniyor. Süperonline' ın verdiği modemle bir sıkıntım olmadı. Kablonet' in verdiği modem kullanılmaz birşey midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

4 yıllık Süperonline fiber kullanıcısıyım. Önümüzdeki ay fiyat avantajından dolayı kablonete geçmeyi düşünüyorum. Konuyu görünce merak ettim, verdikleri modemin eksik/kötü tarafı nedir? Aylık 6 TL kiralama ücreti isteniyor. Süperonline' ın verdiği modemle bir sıkıntım olmadı. Kablonet' in verdiği modem kullanılmaz birşey midir?
    Ellerinde modem yok modem veremiyorlar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Ellerinde modem yok modem veremiyorlar :))

Alıntıları Göster
    Hocam tüm şehirler için mi geçerli? Ankara için sormuştum?
    5ghz destekli, TR' den alınabilecek bir modem tavsiyesi var mı?
    Bağlantı için sadece modem yeterli mi? Süperonline da modem in yanında bir cihaz daha var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

Hocam tüm şehirler için mi geçerli? Ankara için sormuştum?
    5ghz destekli, TR' den alınabilecek bir modem tavsiyesi var mı?
    Bağlantı için sadece modem yeterli mi? Süperonline da modem in yanında bir cihaz daha var.

Alıntıları Göster
    Tüm Türkiye için geçerli ; 2.el satan sitelerde modem var oralara bakabilirsin... Modem yeterli oluyor genelde...Bazı arkadaşlar kablosuz zayıf diye ek olarak router ile birlikte kullanıyorlar...

• Arkadşalar bugün NetGear ile LiveChat yaptım. Onlara kendi modemin özelliklerini gönderdim ve Türkiyede hangi modellerinin çalışabileceğini sordum. Ve bana aşağıdaki modelleri önerdiler.

C7000

C7500

C7800

En uygun fiyatlı görünen C7000 ki o bile dolar bazıda pahalı.

Sizler ne diyorsunuz bu modeller çalışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mapel -- 22 Nisan 2019; 17:44:25 >

• mapel M kullanıcısına yanıt
    docsis 3.1 wifi destekli modem/router çıkarmışlar sonunda
    c7800 çalışır diğerlerinden emin değilim
    docsis 3.1 modemlerin upload frekans aralığı 5-65 mhz olduğu için sorun olmaz trde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sculpneo -- 22 Nisan 2019; 20:31:39 >
  • sukrukarsiyaka S kullanıcısına yanıt
    Baglayabilirsin bende arkasinda asus rt-ac87 router kullanıyorum.sorun yok normal calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haftasonu depoyu kurcalerken 1 adet Netmaster CBW383-Z4 modem buldum ama güç adaptörünü bulamadım.
    Cihazın çalışıp çalışmadığı hakkında bir fikrim yok ancak ben adaptör bulurum denerim diyen kimse varsa Bursa'da olanlar için teslim adresine gelmek kaydıyla elden teslim, Bursa dışına ₺20 (kargoya verme ve paketleme mesaisi diyelim biz ona) + Kargo ücreti karşı taraf olacak şekilde verebilirim.

Çalışıp çalışmadığı hakkında sorumluluk kabul etmem, modemi verdiğim şartlarda geri alırım.(Bursa içi elden teslim, Bursa dışı kargo ücreti göndericiye ait ;) İşinize gelirse tabi)

Edit: @Papirus adlı arkadaşa elden teslim ettim.Umarım işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 9 Mayıs 2019; 15:18:27 >
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Birkaç satır da ben yazayım.

Değerli kardeşim sağolsun modemi ücretsiz olarak verdi bana ve eve döndüğümde test etmek amacıyla ilk fırsatta resetleyip kurdum.

Ardından müşteri hizmetlerini arayıp modemi tanıttırdım.

Bendeki adaptörle şu an için herşey sorunsuz ve modem tıkır tıkır çalışıyor.

Kendisininde özellikle belirttiği gibi bende özellikle ihtiyaç sahibi bir arkadaşım adına aldım modemi kendisinden ve bir adaptör temin ederek modemi öyle vereceğim arkadaşıma.

Charmlander nickli kardeşime bu jesti için ve kısa süreli sohbeti için çok teşekkür ediyorum.

Selamlar , sevgiler , saygılar ...
  • Papirus P kullanıcısına yanıt
    İhtiyacı olan birisinin işine yaradığına çok sevindim.Güle güle kullanın.Sohbetiniz için ben teşekkür ederim, her daim beklerim ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • infinirty 401 garantili modemimi satıyorum , ilgilenwnlwre duyrulur

• eediz kullanıcısına yanıt
    Ne kadara ve hangi il

• garfiens kullanıcısına yanıt
    https://turksatcable.com/technicolor-thomson-tc7200-modem/
    Bu linkte yer alan cihazı almayında ne alırsanız alın.
    İkinci el alırken netmasterlara dikkat edin.
    Tavsiyem motorola arris
  • Elimde Neta 8800 ve 8900 DİJİTAL SET TOP BOX TELEDÜNYA TV kutusu var almak isteyenler iletişime geçebilir,
    Fiyatı 80 TL dir.
  • kablonetin cbw-383z4 docsis 3.0 modemini kullanıyorum ama memnun değilim. 100mbps internetin hızım var güya ancak evin bazı odalarında internet hiç iyi çekmiyor. xiaomi mi wifi pro 300mbs sinyal güçlendirici aldım gene fayda etmedi. bana kablonetle uyumlu modem tavsiyesinde bulunabilir misiniz ?
  • Tackle T kullanıcısına yanıt
    Sendeki xiaomi mi wifi pro bir repeater.
    Sana asıl A(ccess) P(oint) lazım.Zaten WiFi sinyali dandik cihazı repeaterla sinyal güçlendirmek pek akıllıca değil.

2 seçenek var :

- Bir AP bulup CBW383-Z4'ün LAN girişinden AP'nin LAN girişine CAT kablo takıp WiFi yi taşımak.Xiaomi mi wifi pro'yu bulacağın AP için repeater olarakta kullanabilirsin.
    - WAN girişli bir ROUTER bulup, CBW383-Z4'ü BRIDGE MODE a alıp sadece ROUTER WiFi'si ile yetinmek.Xiaomi mi wifi pro'yu bulacağın router için repeater olarakta kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

Sendeki xiaomi mi wifi pro bir repeater.
    Sana asıl A(ccess) P(oint) lazım.Zaten WiFi sinyali dandik cihazı repeaterla sinyal güçlendirmek pek akıllıca değil.

2 seçenek var :

- Bir AP bulup CBW383-Z4'ün LAN girişinden AP'nin LAN girişine CAT kablo takıp WiFi yi taşımak.Xiaomi mi wifi pro'yu bulacağın AP için repeater olarakta kullanabilirsin.
    - WAN girişli bir ROUTER bulup, CBW383-Z4'ü BRIDGE MODE a alıp sadece ROUTER WiFi'si ile yetinmek.Xiaomi mi wifi pro'yu bulacağın router için repeater olarakta kullanabilirsin.
    hocam peki tavsiye edeceğin uygun fiyatlı ama randımanlı bir AP var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.