Şimdi Ara

Kablonet'e geçiş-Yeni Modem docsis 3.0 önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • seneler sonra tekrar internet bağlatacağım.eskiden kullandığım zyxel p-660w-tx modem var elimde.
    24 mbps ekosınırsız 50 gb akn'li kablonet almayı düşünüyorum.ayrıntılar kısmında docsis 3.0 modem lazımmış 16 mbps hız üstünde.
    Benim modemim bunu karşılıyormu ?
    Karşılamıyorsa netmaster dışında türkiyede satılan modem var mı (mümkünse asus)

Kablonet'e geçiş-Yeni Modem docsis 3.0 önerisi

• Docsis modemler adsl-vdsl modemlerden farklıdır. Yeni modem almanız gerek. Netmaster dışında ubee marka modem bulunuyor. Bölgenize bakan servisin stoğuna göre netmaster ya da ubee takılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 15 Haziran 2018; 14:31:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu modemi aldıktan sonra seneler sonra bunu adsl-vdsl-fiber-hipernet midir nedir bu zımbırtılarda kullanabilir miyim.başka bir ifade ile bu modemi sadece kablonettemi kullanabilirim ?

cihazların birbirine üstünlüğü var mı .basit ev kullanıcısıyım.1 bilgisayar 3 telefonla internete gireceğim.
    teknik özelliklerini karşılaştırdım -anlamıyorum- sadece bu modemin sayısal değerleri daha fazla daha mı iyidir :)
    Netmaster Infinity 401 Kablonet Modem
  • Sadece kablonette kullanabilirsiniz. Ubee modemi kullananlar netmaster'a göre daha iyi diyor. Netmaster'da kablosuz yavaş ve bazen kopuyor diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netgear Docsis modemler piyasanın en iyisi ama fiyatları biraz tuzlu, normal kullancıysan Türksat'ın sağladığı modemler üzmez seni.
  • Kablonet in tarifeleri çok iyi degil.

Alt yapın 24 mbps ve üzerini destekliyorsa hiç kablotv işine girme

www.extranet.com.tr/altyapi

Buradan kaç mbps hız alıyorsun bak. Netspeed hız ve fiyat olarak çok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.