Şimdi Ara

Kablonet fiber mi, Superonline fiber mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam cogunlukla dizi film icin kullanicam arada da oyun. acikcasi kablonet yalan soyledigi icin biraz soguk kaldim ona. fiber degilken fiber demeleri sahtekarlik bence. arayip sordum eve kadar geliyor mu diye hayir dedi. o zaman nasil fiber oluyor diyorum. binaya kadar gelince fiber eve kadar gelince gpon oluyor diyorlar. yani sahtekarlik bildiginiz . superonline'a basvuru yaptim, taahhüt 1 yil ve 200mbts 260 tl, fiyati da iyi . umarim cok problem yasamam

• osarkibt O kullanıcısına yanıt

Superonline tavsiye etmem etmiyoruz iyi araştırın Google dan veya diğer forumlardan

özellikle stream vb oyun vs varsa hiç bulaşmayın

Kablonet hakkında bilgim yok ama eğer alt yapısı Superonline değilse bence daha mantıklı gpon süz çok bir şey kaybetmezsiniz bence

diğer türlü Superonline nın sorunlarına çözüm için başka marka model Router ve vpn masrafına girebilirsiniz benim gibi sansürden engel Ping den dolayı çok fazla uyguluyor öyle böyle değil

mesela vpn siz telegram da canlı sesli sohbet yapamıyorum şaka gibi demi :)

kaç tane pc telefondan denedim olmuyor statik ip denedim olmuyor

aynı cihazlardan vdsl ve mobil veri ile deniyorum problem yok :)

verdikleri modemleri zaten çöp Wi-Fi 6 haricinde artısı yok ayar vs yapılmıyor tak kullan şeklinde başıma bela olmayacağına emin olsam kaldırıp atacağım kuru kalabalık yapıyor

Tavsiye etmiyoruz ama karar sizin

az önce şansımı tekrar deneyeyim dedim cgnat dan çıkabilir miyim diye müşteri hizmetlerini aradım sonuç hüsran.

gcnat vs bilmeyen o nedir diyen tam adını vs söyleyin hemen bakıyorum araştırıyorum diyen müşteri hizmetleri var üstüne üslük ipv6 ve game pas satmaya çalışıyorlar :) . gerçi benzer konularda yine aynı şekilde o nedir bilmiyorum vs diyen müşteri hizmetlerine rastlamıştım. :)

Kablonet fiber mi, Superonline fiber mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 31 Temmuz 2023; 20:18:2 >

En iyisini yapmışsınız hayırlı olsun.

• o kadar mi kotu hocam telegram gibi yaygin uygulamalarda bile sikinti yaratacak kadar? ancak kablonet fiber degil iste kopma sorunu falan olur mu bilemiyorum ve 2 sene taahhutlu . superonline en azindan 1 sene taahhut

• Ustam bulaşmayın superonline a adamlar modem şifresini bile vermiyor farklı şeyler denerseniz diye uzak durulasi ISS dedigim gibi eksisozluk de bakın band kısıtlaması türlü türlü engellemeler herşey var orada kullananlar yazmış ben 2 sene kullandim sonra VDsle gecince ne kadar doğru yaptığımı anladım yalnızca video izleyeceğim diyorsan sorun yok online oyunlar da da sorunlu onu da çok iyi biliyorum sözleşmelerini okuyabilirsin öyle maddeler var ki misal peer2peer yani paylaşımlı herşeyi desteklemeyiz ve indirme oranını SOL kötüye kullanıldığını düşünürse yani kısaca 200 MB hizin var ama onlarca terabayt veri akışı oldu ya da gönderinin indirmeden fazla sözleşme tek taraflı fesih olunur diyor ben bulaşma derim arkadaşlar bahsetmiş gene de sen bilirsin
  • Eskiden 24 ay taahhüt verirlerdi artık 12 ay veriyorlar fazla fazla zammı ilerde yapmak için bu enflasyonist ortamda ne kadar uzun taahhüt senin o kadar yararına...
  • Fiber olan adrese vdsl öneren kafalar var.
  • hocam cidden kafam cok karisti. kimisi en kotu fiber en iyi vdslden iyidir diyor. kimisi adsl kullan yine de superonline bulasma diyor. napcam bilmiyorum

Hocam yaşım 30 üzerinde şunu ileteyim.

Dh tek doğru değil, Twitter tek doğru değil, internet tek doğru yer değil.

Gerçek hayat burası değil.
    Troll'u; paralısı parasızı herşey var.

Eğer kalemi bile internet yorumlarına bakarak alacak olsanız, kafayı yedirirler.

Gidin civarı gezin, bayilere vs bakın, ne istiyorsanız onu alın. Buradan sizin için en doğrusunu beklemeyin.

Saygılar.
  • aynen öyle hani tüm gün internet ile iç iç olsa fln eyvallah ama normal film oyun için fln istiyormuş çok fazla takılmamak gerek..

• anladim hocam tesekkurler

• tabi tabi gezin, fiber kabloyu alın bi koklayın falan. kullananları, bizzat sorunları detaylı anlatanları dinlemeyin, kendiniz bayiye gidip bi bakın... bayiye bakmadan internet mi alınır :) gerçek hayat malum.

beş gün kullanılmaz hale gelen interneti önce sorun saymayıp, 6. gün düzeltmelerini "24 saatte çözülüyor işte" diyenleri dinlemeyin asıl. daha nasıl ispatlayalım... superonline önerenlerin verdiği örnek bu, gerisini siz düşünün.

alternatif yoksa kullanın tabi, ama varsa mesela ttnet vdsl daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.