Şimdi Ara

Kablonet gece 2-8 arası kota hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen aboneliğimi yeniledim. 24 mbit 50gb akk.

Sonrasında kabloneti arayıp ttnet'te olan 2-8 arasındaki kota gitmemesi olayını sordum. Bana söyledikleri; "Gece 2 ve sabah 8 arasında download hariç kotadan gitmez"

Zaten amaç download yani.. Bu nasıl mantıktır sadece uploadlar içinmi kota gitmiyor. Anlamadım hiçbirşey. Kablonetten memnunum ama bu olay canımı sıktı. Sizde ona göre dikkat edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen yazilani anlamamışsın ne sacmasi 2-8 kota akn yok kablonette upload kotası hiç olmadı ztn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

Sen yazilani anlamamışsın ne sacmasi 2-8 kota akn yok kablonette upload kotası hiç olmadı ztn

Yazılan değil telefonda böyle söylendi bende mantığını anlamadım ve forumdaki bazı arkadaşlar kotadan gidiyor yazmış. Böyle birşey var mı? Onu merak ediyorum.

• Kablo
    Tarifeler - İnternet | Kablo
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

AKN'li Ekosınırsız tarifesi kapsamında Adil kullanım uygulaması uygulanacaktır. 02:00 - 08:00 saatleri arasındaki internet kullanımları AKN’ ye dahil edilmeyecektir, ayrıca AKN’nin aşılıp aşılmadığına bakılmaksızın söz konusu zaman dilimlerinde AKN sonrası indirme hızı kısıtları uygulanmayacaktır

Telefondaki kişi yanlış söylemiş gibi görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Kablo
    Tarifeler - İnternet | Kablo
    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

AKN'li Ekosınırsız tarifesi kapsamında Adil kullanım uygulaması uygulanacaktır. 02:00 - 08:00 saatleri arasındaki internet kullanımları AKN’ ye dahil edilmeyecektir, ayrıca AKN’nin aşılıp aşılmadığına bakılmaksızın söz konusu zaman dilimlerinde AKN sonrası indirme hızı kısıtları uygulanmayacaktır

Telefondaki kişi yanlış söylemiş gibi görünüyor.

Hocam çok teşekkürler.

• kablonet kullanıyorum dün gece 72gb indirme yaptım kotaya işlememiş,karar var kural var uymak zorundalar,müşteri temsilcisi ya sorunuzu anlamamış yada işe yeni başlayan birisi!

• Eski bir konu biraz hotlamış olacak. Hangi servis sağlayıcısını kullanırsan kullan upload yaparken kotadan düşmez.
  • 2 8 olayı kanun olarak çıktı beyler kimse ben istemiyorum düşürücem kotadan diyemez.
  • AKN'li tarifelerde 02:00 - 08:00 arası sayılmıyor ancak kotalı bağlantılarda bu geçerli olmayabilir. Ona dikkat etmekte fayda var.
  • ewt duran kotalı tarifelerinde gece download yapmayın kotanızdan düşer . (100gb duran kotalı olan hariç)
  • 50 Mb 150 GB Duran Kotalı tarifedeyim.Aylık 95-120 GB arası bir kota harcamam var.

AKN'li tarifelerde gece 02 - 08 arası kota sayılmıyor.Eğer,daha erken bir saatte indirmeye başlayayım diyorsanız,

Uyku Yok Servisi satın almanız gerekiyor.Bu servis,yalnız AKN'li tarifeleri değil, Kotalı / Duran Kotalı ve Kullandığın Kadar Öde tarife kullanıcılarını da içeriyor.

Gece 00 - 09 arası yaptığınız indirmeler de,kotanıza yazılmıyor...

• Konu hortlayacak ama

gece 2-8 arası hala download kota'ya dahil edilmiyor değil mi?
    AKN tamamen kalktı muhabbeti var bir de, bu doğru mu? eski taahhütlerde durum nasıl ki?
    KABLONET için soruyorum.
  • antisilence kullanıcısına yanıt
    1 Ocak 2019 itibariyle AKN kalktı. Yeni abonelere artık AKNli tarifeler satılmıyor. Eski AKNli abonelerin taahhüt süresi devam ediyorsa yada taahhütü bitmiş ama herhangi bir tarife/kampanyaya geçmemişse eski tarife hızları AKNsiz olarak full oldu. 7/24 tarife hızlarını alıyorlar.
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.