Şimdi Ara

Kablonet'in 50mbps adil kullanım kotalı paketleri yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba demin telefonla görüştüm

24mbit'e 2mbit upload hızına 50 lira dediler
    50mbit'e 4mbit upload hızını da karşılıyorlar ancak tanımladıkları kota dolduğunda gigabyte başına 0,50 krş masraf alıyorlarmış bizden. Özellikle sordum adil kullanım kotasına geçince internet hızını düşürme imkanınız yok mu diye ancak yok dediler. 24 mbit'te 8'mbit'e düşerken 50mbit'in neden düşmeyip ücretlendirildiğini anlamış değilim.

Yayın için upload paketi de alacağım ancak 50 mbit'e 4mbit upload işimi görüyordu, 24 mbit'e 2mbit upload ile çok zor yayın yapılır.

Bu konuda bana yanlış bilgi vermiş olamazlar değil mi?

Vallahi TTNET'in upload tatavasından bıktım 4mbit yaptık diyorlar 2mbit gözüküyor. Kablonetin durumu nedir çok merak ediyorum bu konuda yardımcı olabilen varsa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 18 Aralık 2017; 14:7:15 >

• Olaya teknik bakmayın, tamamen para hırsı. 1 mayıs akn düzenlemesinden sonra 24 mbit haricinde akn'li tarife bırakmadılar. Hepsi ya aşım ücretli kotalı, ya da uçuk fiyatlı sınırsız.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    TTnet'ten tahhütü bozup buraya geçmeye değer mi emin olamıyorum. Upload hızı benim için çok çok önemli.

Bir tarafta TTnet'in sunmuş olduğu 2mbit upload hızı var
    diğer tarafta Kablonet'in 4mbit upload hızı + ekstradan 10mbit upload paketi satın alma var.

TTnet 50mbit internete 89 TL ödüyorum.
    Kablonet 70 küsür tl'ye hem tv hem internet sunacak.

Kopma oluyor mu, çok rahatsız ediyor mu emin değilim. Seneler önce teyzem lanet etmişti kabloneti bağlattığına hep kopuyor yavaş çalışıyor diye. Acaba o zamandan bu zamana bir gelişme yaşandı mı.. Kafamda buraya geçmek için çok soru işareti var..
  • 50 mbps nin upload 4 mbps normalde

Ama biraz zorlamak gerekiyor. Arıza kaydı twitter dan Paul doany yazacaksın belki 4 mbps ye yükseltirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Yok yükselmiyor. Arıza kaydı versem fayda etmez adamların söyledikleri birbirini tutmuyor bir kere. Türknet'e geçerken de bir hata daha yapmamak için özellikle bu saate kadar elim telefonda aramamak için zor bekliyorum. Umarım pişman olmam. Artık cayma bedelini ben karşılayacağım razıyım..
  • Amedra kullanıcısına yanıt
    Türknet çok iyi değil bu aralar.

Netspeed var ama o da adil kullanım kotasıni geçtin mi upload i düşürüyor turkcell superonline gibi.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    Pardon ya Türknet demişim Kablonet demek istemiştim. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırf bu 24 mbps saçmalığından dolayı neredeyse 20 yıllık Türksat aboneliğimi bitirmek üzereyim.50/250 AKNli taahhütüm mart 2018'de bitiyor ve bu vakte kadar cezbeden bir tarife çıkartmazlarsa artık iş ciddiye binecek.Zaten ne olur ne olmaz işyerimdeki yedek Vodafone Neti eve nakil yaptırdım, son dakika golü olmasın diye değerlerinden de gayet memnunum 1 haftadır bir sıkıntı yok bakalım.Önümüzdeki 3 ay test edip karar vereceğim Türksat'ın hamlesine göre.

Vodafone hız testi :
    Kablonet'in 50mbps adil kullanım kotalı paketleri yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 19 Aralık 2017; 0:4:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.