Şimdi Ara

Kablonet'in Amacı Ne ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya düşük hızlı limitsiz atıyorum 8mbit lere düşecekler yahut yüksek hızlı ama böyle kotalı olacak. Bir de gün içine yavaşlayan stratejileri deneyecekler. akn 2yıl sonra kalktığında minimum 25mbit paketler altyapıyı ciddi olarak zorlayacak. Bunu kesmenin yolu da bunlar.

Belki bir süre sonra mantıklı paketler çıkabilir yeni başlayan düzenleme ile mevcut altyapının sorunları yeni yeni ortaya çıkar onların da aşılması lazım yakın süreçte düzgün kampanya çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurbanlık koyun olmadığımızı göstermemiz lazım , para kolay kazanılmıyor.
  • Ben komplo teorilerini kenara bırakırsak 2 farklı sebebi olabileceğini düşünüyorum:

1- İşten anlamayan bir yönetici.("BTK AKK kalkacak dedi biz de AKK'leri kotalıya çevirelim." Diyebilecek kadar bu işten anlamayan, sınırlı tarife ile sınırsız(AKK) tarife arasındaki farkı ve AKK'nin ne olduğunu bilmeyen, aynı pakete ödenecek miktarın %200 ve üzerinde artabileceğini tahmin edemeyen birileri.)
    2- Yeni müşteri almama ve şirketi küçültme politikasına geçmek için BTK kararlarlarını kullanarak ve üstteki olasılığı düşündürüp(saf ayağına yatıp) fahiş zamlar yapmak ve şirketi küçültmek.
  • Uydunet abonesiyim bende, Şuan 11ay taahutum var 3mbpsye düşen hızım 8mbpsye düşüyor kota asiminda ucrette yok. Bitince ne yaparım diye araştırdım biraz. kullanimlarim 85 90cb oluyor 150cglik bir paket aldigimda bile yine diğer firmalardan daha uygun. Bilmiyorum ama araştırmak lazım kulaktan duyma haberlerde çok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Ya düşük hızlı limitsiz atıyorum 8mbit lere düşecekler yahut yüksek hızlı ama böyle kotalı olacak. Bir de gün içine yavaşlayan stratejileri deneyecekler. akn 2yıl sonra kalktığında minimum 25mbit paketler altyapıyı ciddi olarak zorlayacak. Bunu kesmenin yolu da bunlar.

Belki bir süre sonra mantıklı paketler çıkabilir yeni başlayan düzenleme ile mevcut altyapının sorunları yeni yeni ortaya çıkar onların da aşılması lazım yakın süreçte düzgün kampanya çıkmaz.

Bende aboneyim şuan için uygulamanın zararı yok aksine daha iyi oldu. Kota asimindada ücret yok eski abone olduğum için. Ama taahhutum bittikten sonrada ne yaparım diye kontrol ettiğimde uygun kampanyalar sunmuslar. Zaten hep öyle yapıyorlar çok güzel tercih edilecek bir kaç kampanya sunuyorlar herkes onlara yöneliyor.

• 2fann 2 kullanıcısına yanıt
    Eldekilerle yetinmek zorunda artık. Yeni gelen olmaz

• inexo kullanıcısına yanıt
    Bence hala fiyatı için bile tercih edilmeye devam eder. Benim taahhutum bittiğinde (sınır sizsiniz) diye kampanya var ona girerim mesela. 25 sınırsız artı TV veriyorlar 69.99 bence çok iyi hala.

Dsmart da tv ile sınırsız 66 yani 3 aşağı 5 yukarı aynı oldular.

• Bence yine tercih edilebilinir. Yıllardır tüm apartmanda kullanıyorlar bi arıza olduğunda en geç 5saatte geliyorlar, akşamları çalışıyorlar ve paketleri falan çok ucuz yani. Hız konusundada söylenilen hızı veriyorlar. Ayrıca en önemlisi ben online oyun oynuyorum ping sorunu diğerlerine oranla çok çok az . Yinede herkesin kendi tercihi.

• İnterneti en sorunsuz olan firma ama kota işi bozuyor. Kota olmasına rağmen fiyatlarda anormal artmış durumda.
  • 25 mbit 50gb akk internete 42 TL öderken, akşam 7 den sonra 10 mbite düşen nete 70 TL istemek ticari ahlaka külliyen aykırıdır.
    ben kotamı aşmıyorum, nete en yoğun girdiğim saatlerde neden düşük hıza mahkum ediliyorum?

alt pakette hadi kotayı 25 gb a düşürdün sineye çekelim ama kota aşımında 1 GB 2 TL e istemek nedir düpedüz fırsatçılıktır, işine gelirseciliktir.

yıllardır abonesiydim, başka bir firmaya geçiyorum, yöneticilerine de allah akıl fikir versin diyorum.
    katılım zamanın 3 mayıs 2017 msj larının çoğunda kablonet i savunmuşsun.amacın nedir hocam,yada maaşın nedir hocam :)) bende kablonet abonesiyim ama bugün yarın aboneliğimi sonlandırcam zaten taahütüm yok kablonet soygununda durmamada gerek yok.ayrıca kablonet hakkında suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum,bimer ve cimer üzerindende şikayette bulunup bu kota olayından sonra nekadar müşteri kaybettiklerini nekadar zarar ettikleri hakkında bilgi isteyip yanlış yönetimden dolayı devletin kurumunu zarara uğratmaktan dolayı şikayette bulunmayı düşünüyorum.
  • Muhabbeti duyunca. Girdim işin aslını öğrenmek için ama herkes kendi düşüncesini yazmış. Burdan bakıp bakıp çağrı merkezini aradım her seferinde ve görüyorum ki çoğu kişi yanlış biliyor . Bende kablo net kullanıyorum iptal ettirsem ne olur diye aradım çağrı merkezini ve avantajlı olan kısımlarını anlattılar . Benim kullandığım paket üst. Paket internette ve fiyatlar aynı. Ne bekliyorduk ki yani tamamen kotayimi kaldiracaklardi

• xxxasparagasxxx X kullanıcısına yanıt
    Muhabbeti duyunca. Girdim işin aslını öğrenmek için ama herkes kendi düşüncesini yazmış. Burdan bakıp bakıp çağrı merkezini aradım her seferinde ve görüyorum ki çoğu kişi yanlış biliyor . Bende kablo net kullanıyorum iptal ettirsem ne olur diye aradım çağrı merkezini ve avantajlı olan kısımlarını anlattılar . Benim kullandığım paket üst. Paket internette ve fiyatlar aynı. Ne bekliyorduk ki yani tamamen kotayimi kaldiracaklardi

eğer 25 50 100 lük paket kullanıyorsan evet senin sonlandırman için sebeb yok hatta kablonet avantajlı oluyor ama benim gibi 10 mbs lik kullanıyorsan hiçbir anlamı kalmıyor.10 mbs kotayı aşınca 5 e düşecek ve 49 tl ödiycem diğer tarafta superonline 25 mbs kota aşınca 16 olacak ona 59 tl vercem.superonline çok daha mantıklı.şuda var kablonet artık yeni müşteri alamaz kesin olan bu bence.
    Buyur kardeşim, senin için:https://forum.donanimhaber.com/kablonet-ile-ilgili-her-sey--6788284-1963#126002394
  • Hacı kullanıma göre değişir benim kota yüksek . Benim kullanabileceğim tüm paketler diğer şirketlerden daha avantajli arızaya yaşamıyorum devam yani

• Ulusalci ve fetocu saklabanlarin yeni gozde yalani " araplara satilacak"

Zorlamayin daha fazla yirtacaksiniz sonra

• Kablonet , ya geri adım atacak , ya da iflas edecek.
  • sunshines35 kullanıcısına yanıt
    Hacı kafam çorba oldu benim iyice kim ne diyor belli değil. Çağrı merkezini arasana kampanyalar değişmiş ve kota başı 2tl değilmiş 50kurus yansiyacakmis. Birinin çıkıp açıklama yapmasi lazım bence

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.