Şimdi Ara

Kablonet'in Amacı Ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlkokul 1. sınıfa giden bir çocuğa sorsan Kablonet'i iflas ettirmek istesen ne yaparsın , çocuk 1 gb 2 tl olan tarifeleri çıkarırdı.

Sizce Kablonet'in gerçek amacı nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 1 Mayıs 2017; 18:43:36 >

• Bir rivayete göre iflas ettirip araplara satmak istiyorlar. Çünkü kablonet ekonomik olunca ttnet zarar etmeye başlamış.
  • Tok satıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline geri adım attı bu uygulmayı getirmiyor Turk Telekom getirmiyor.

Sonuç = Kablonet kendi kafasına sıktı.

Bugüne kadar hep keşke kablonet olsa da kullansam diyen ben umarım kablonete mecbur kalmayız diyecek duruma geldim sadece 1 günde bunu başardılar amaçlarını anlamak zor acaba iflas ettirilip değerinin altına satılacak mı işin altında başka bir şey mi var orası meçhul.
  • kablonet kullanıcıları şikayetletini online işlemlerde dile getirsinler.. bencede tok satıcı havasındalar. taahütlü abonelere güveniyolar:)
  • Ne özelleştirmesi ne Türk Telekom'a zararı kim uyduruyor bu yüksek + kapasiteli uydurmaları ?

KOTA olayı İSS'lerin hepsinin ya da bir kısmının müşterek aldığı bir karar gibi duruyor tabi tepkiler üzerinde şimdilik Turkcell geri adım attı. Onun harocinde yok Turksat'ı batırıp özelleştirmek böyle de uydurma olur mu arkadaş. Bir kere Turksat uygun fiyatlarıyla Türk Telekom'u nasıl zarar soksun, Türk Telekom'un zarar sebebi ortada hadsiz alının krediler, Oger iflas edince STC de biz Türk Telekom borcuna karışmayız deyince borçlar bize takılmış oldu bir açıdan, kur etkisi ile de hem krediler ₺ bazında artmış oldu hem de haberleşme ekipmanları (kur + vergi etkisiyle) zamlanınca yatırımlar da artınca zarar açıkladılar yani Turksat'ın pazar payı ne ki Türk Telekom'u zarara soksun bırakın Turksat'ı şuan abone bazındaki olaylar sebebiyle Türk Telekom'u zarar sokmak mümkün değil olay izah ettiğim gibi. Kaldı ki Türk Telekom 2017 1Ç'de tekrar kâr açıkladı.

Onun haricinde Turksat uydu hizmeti veren de bir kurum ki bu uydu hizmetlerinden gerek devlete hizmet sunan Türk Telekom gerekirse de devlet ile TSK yararlanıyorken özelleştirilmek ki öyle yatırım yapılıp ta çok para kazanılabilecek bir kurum değil ayrıca zarardaki bir işletme özelleştirme açışından tabiri caizse bakkaldaki ekmek dolabındaki taze ekmeklerin yanındski bayat ekmekten farksızdır, bir de kurum yapısı vs özelleştirmeye uygun olması gerek, Türk Telekom'un özelleştirilmesinin neden uzun sürdüğü malumdur.

Nihayetinde bu olay hakkında komple teorisi kurmaya gerek yok ISS'ler bir karar almış tepkiler sonucu geri adım atılmış olan resmi açıklamayı yapan Turksat'a oldu. Ki diğerleri bu KOTA'yı getormezse Turksat da geri adım atmak durumunda kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 2 Mayıs 2017; 0:53:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Ne özelleştirmesi ne Türk Telekom'a zararı kim uyduruyor bu yüksek + kapasiteli uydurmaları ?

KOTA olayı İSS'lerin hepsinin ya da bir kısmının müşterek aldığı bir karar gibi duruyor tabi tepkiler üzerinde şimdilik Turkcell geri adım attı. Onun harocinde yok Turksat'ı batırıp özelleştirmek böyle de uydurma olur mu arkadaş. Bir kere Turksat uygun fiyatlarıyla Türk Telekom'u nasıl zarar soksun, Türk Telekom'un zarar sebebi ortada hadsiz alının krediler, Oger iflas edince STC de biz Türk Telekom borcuna karışmayız deyince borçlar bize takılmış oldu bir açıdan, kur etkisi ile de hem krediler ₺ bazında artmış oldu hem de haberleşme ekipmanları (kur + vergi etkisiyle) zamlanınca yatırımlar da artınca zarar açıkladılar yani Turksat'ın pazar payı ne ki Türk Telekom'u zarara soksun bırakın Turksat'ı şuan abone bazındaki olaylar sebebiyle Türk Telekom'u zarar sokmak mümkün değil olay izah ettiğim gibi. Kaldı ki Türk Telekom 2017 1Ç'de tekrar kâr açıkladı.

Onun haricinde Turksat uydu hizmeti veren de bir kurum ki bu uydu hizmetlerinden gerek devlete hizmet sunan Türk Telekom gerekirse de devlet ile TSK yararlanıyorken özelleştirilmek ki öyle yatırım yapılıp ta çok para kazanılabilecek bir kurum değil ayrıca zarardaki bir işletme özelleştirme açışından tabiri caizse bakkaldaki ekmek dolabındaki taze ekmeklerin yanındski bayat ekmekten farksızdır, bir de kurum yapısı vs özelleştirmeye uygun olması gerek, Türk Telekom'un özelleştirilmesinin neden uzun sürdüğü malumdur.

Nihayetinde bu olay hakkında komple teorisi kurmaya gerek yok ISS'ler bir karar almış tepkiler sonucu geri adım atılmış olan resmi açıklamayı yapan Turksat'a oldu. Ki diğerleri bu KOTA'yı getormezse Turksat da geri adım atmak durumunda kalır.

Tt ile ilgili bir durum oldugunu sanmiyorum. Bence istenen turksat kabloyu zarar ediyor hale getirip ozellestirme icin bahane bulmak.
    Turksat varlik fonuna devredildigi hafta yetkililer tarafindan turksat kablo ile turksat uydunun ayri seyler oldugu ve buna gore davranilacagi soylenmisti.
    Aslinda o gun turksat kablonun turksattan ayrilacaginin ve ozelleseginin sinyali verilmisti.

Bu yazimi da turksat satilinca uplarim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elbetteki özelleştirilme ihtimali yok denemez ama bunun için yapılacak şeyler değil bu olanlar yani KOTA olayı. Ama direkt özelleştireceklerine eskisi gib gelir paylaşımı iygulasalar daha mantıklı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

Elbetteki özelleştirilme ihtimali yok denemez ama bunun için yapılacak şeyler değil bu olanlar yani KOTA olayı. Ama direkt özelleştireceklerine eskisi gib gelir paylaşımı iygulasalar daha mantıklı olur.

Neden ilgisi olmasin ki? Taahhutu biten abone aboneligini yenilemek istediginde bu kotali tarifelerle karsilasip kacacak delik arayacak. Bilincsiz kullanicilar bile 2 3 film izleyince kotanin dolup faturanin uc basamakli rakamlara ulastigini gorunce yeniledigi taahutunu sadece 1 2 ay kullandigi icin 20 30 liralara iptal ettirip gidecek.

Boylelikle turksat 2 yil icinde abonelerinin cok ciddi bir bolumunu kaybedecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşterilerine daha fazla zarar vermek. Başka açıklaması olamaz çünkü bu saçma sapan hamlenin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özelleştirmeleri hiç sevmeyen biri olarak şu kablonet ı bir özelleştirmediler.

Değerinin iki katına giderdi

• zarar ettirilip satılmak istenmesi çok düşük ihtimal...

benim düşüncem basiretsiz yöneticiler bu düzenlemeden korktu.. altyapılarının kaldırmayacağını, zarar edeceklerini vs düşünmüş olabilirler. ki btk kuralları açıklanır açıklanmaz 25mbit paketleri 24 mbite çektiler hatırlarsanız.

telefonlarla arayıp 25mbit kullananları daha yüksek kota ama 24mbit hız teklif ettiler.

bu dediğim gibi basiretsiz, aceleci, korkak bir yönetim şekli gibi geliyor bana.. milleti söğüşlemek amacı olsa bile yine aynı kapıya çıkar. bu tarifeler ile söğüşleyemezler.

mümkün değil bu şekilde devam etmeleri, yakında geri adım attıklarını göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 2 Mayıs 2017; 11:44:50 >
  • jöleli turksat kabloyu araplara satacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyue -- 2 Mayıs 2017; 12:22:32 >
  • Müşteri kaybetmek
  • Kablonetin Amacı Sözleşmen Bitince Sol Veya Turk.net Geçmeni İstiyor Hepsi Bu
  • Ya abone sayısı fazla geldi yada ucuzcu ama interneti sömürenlerden kurtulalım diyorlar.
  • Abone sayısı azalması birazda iç omurga açısından iyi olur. Az öz iyidir.
    Avantajlı gelmeyen hizmeti beğenmeyen VDSL'e yada Fiber'e dönebilir.
  • Almanya bizi kıskanıyor olabilir mi? Avrupa, Türkiye'nin internet erişimi konusunda ki başarılarını ve ilerlemesini istemiyor xddd
  • Kotalı internet için "EVET".
  • Neden olmaz çünkü s8rf böyle bir şey için diğer ISS'ler uğraşmaz olayı farkl8 yerele çekiyorsunuz özelleştirmek isteseler illaki bir sebep bulurlar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.