Şimdi Ara

Kablonet Kablosuz Hız İle İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben şuanda Nermaster'ın infinity 401'den önce dağıtılan modelini kullanıyorum fakat kablosuzda 2.4ghz destekliyor ve anca 50Mbit alabiliyorum kablosuzla eğer modemin infinity 401 modemle değiştirilmesini talep edersem kablosuzda 100Mbit hız alabilirim dimi ücretsiz bi şekilde değiştirirler diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0F8243CD -- 2 Mayıs 2017; 16:29:28 >

• Kablonet modemleri için olumlu yorumlar yok. En iyisi kablosuz bir router ile kullanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi müşteri hizmetlerinide aradım ilk çıkan kişi size verilen modem infinity 401 olarak gözüküyo dedi bende hayır bi eski olanını verdiler dedim muhtemelen ellerinde yoktu ondan bunu verdiler modemle ilgili bölüme aktarıyım sizi dedi aktardığı kısımda çıkan kişi modem değişimi yapamaya gerek yok falan dedi ben bu modemle zaten kablosuzda 50Mbit üzeri veremiyceklerini söyledim o ben arza kaydı oluştırıyım ekipler kontrol eder dedi yani bi sonuç çıkmadı eğer çözüm sağlanmazsa tekrar arar değiştrimelerini isterim.
  • Ben 5GHz wifi kullanmak istiyorum diyeceksin 2.4 zaten etraftan çok parazit alıyor.En güzeli iyibir AC router almak.Gelen ekipler infinity 401'i ne yapmışlar acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.