Şimdi Ara

KabloNet kaç günde kurulumu tamamlayıp interneti bağlıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
12.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün Türksat KabloNet için internetten başvurumuzu yaptık. Bugün de telefon yoluyla bize ulaştılar ve teyit aldılar. Ek olarak tekrar aranacağımızı ve kurulum için randevu alacaklarını söylediler.

100mbps akilli sinirsiz tarifeyi aldim. Modem dahil aylik 98₺ civari, 12 ay taahhüt.

Hat sahibi ben değilim, arkadaşım. Kendisi de sadece cuma günleri işyerinden izinli, yani ancak cuma gunu kuruluma gelebilirler sanirim, hat sahibinden sözleşme imzası alacakları için.

Sizce şu anki durumda bu hafta cuma günü kuruluma gelirler mi? (İzmir Karşıyaka’da evim)

Ve kurulum sonrasında internet erişimi ne kadar süre içinde gelir sizce?

• Yapay Zekanın Yanıtı

KabloNet Kurulum Süresi: Kaç Günde İnternet Bağlanır?

KabloNet, internet kurulum sürecini mümkün olduğunca hızlı ve verimli bir şekilde tamamlamayı hedefler. Kurulum süresi genellikle aşağıdaki faktörlere bağlıdır:

• Bölgen: KabloNet'in altyapısının bulunduğu bölgelerde kurulum süresi daha kısa olabilir.
    • Mevcut altyapı: Evinizde veya iş yerinizde KabloNet altyapısı önceden mevcutsa, kurulum süreci hızlanabilir.
    • Kurulum tipi: Yeni bir bağlantı mı yoksa mevcut bir bağlantının aktarımı mı olduğu, kurulum süresini etkiler.

Genel olarak, KabloNet internet kurulumu genellikle 3 ila 7 iş günü arasında tamamlanır. Bu süre zarfında, KabloNet kurulum ekibi evinize veya iş yerinize gelecek ve gerekli kabloları ve ekipmanları kuracaktır.

Kurulum tamamlandıktan sonra, KabloNet internet bağlantınızı aktif hale getirecek ve interneti kullanmaya başlayabileceksiniz. Kurulum süreciyle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, KabloNet müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli hatırlatma: Yukarıda belirtilen kurulum süresi tahminidir ve gerçek süre farklılık gösterebilir. Net kurulum süresi için lütfen KabloNet ile iletişime geçin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben de bu pazar başvuru yaptım pazartesi kuruldu. kurdukları gibi aktif oluyor zaten.
  • loiloyse kullanıcısına yanıt
    1 gunde gelip hallettiler mi işi? Vay be, baya hizlilarmis.
    Umarim bizi de yarin arayip cumaya randevu alirlar o zaman.

Peki hocam kurulumda benim dikkat etmem gereken bi ayrinti var midir?
  • Taşındığımız binada Türksat yoktu. 2 haftada altyapı yol kazılarak çekildi ve bağlandı. Ekipler sabah altyapıyı aktif ettiler. Öğlen başvuru yaptım ve 2 saat içinde farklı bir ekip gelip kurulumu yaptı. Bölgedeki ekibe de bağlı tabii ki.
    Ellerindeki modeme de bağlı aynı zamanda. Modem var ise 2 gün içerisinde kesin geliyorlar. Yapabiliyorlarsa eğer geldiklerinde kurulumu yapsınlar, arkadaşınız da akşam iş çıkışında yerlerine uğrayıp sözleşmeleri imzalasın. Aynı akşam aktif edilir internetiniz.

Kurulumda dikkat edilecek bir husus ise yok diyebilirim. Sadece getirdikleri modemin yeni olan Netmaster Infinity 401 veya başka 5GHz destekli modem olduğundan emin olun. Yoksa kablosuz olarak 40Mbps üzerinde hız alamazsınız.
  • Bizim su an binamizda altyapi var olarak gorunuyor. O yuzden ben sanirim sizin yasadiginiz 2 haftalik bekleme suresini es geciyorum.

Arkadasim isyerinden en erken 8’de cikiyor. Heralde o saatte imza vermek icin gitse de sube acik olmaz diye dusunuyoruma. Aslinda bir an once baglansa pek iyi olur ama, cumaya dek de sabrederim gerekirse.

Eger bahsettiginiz modem veya 5GHz destekli bi modem gelmez ise kesinlikle kurulumu yaptirmayayim mi? 2.4 bandinda 100mbps alamam mi yani?
    (Bu arada evimde ek olarak bi access point daha mevcut. Onda da 5GHz yayın ozelligi yok.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

1 gunde gelip hallettiler mi işi? Vay be, baya hizlilarmis.
    Umarim bizi de yarin arayip cumaya randevu alirlar o zaman.

Peki hocam kurulumda benim dikkat etmem gereken bi ayrinti var midir?
    işlerini güzel yapıyorlar hocam çok dert edilecek durum yok
  • Bende geçmek istedim, altyapınız uygun değil diye red yedim
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Peki internet sayfalarinda sizin adresinizde altyapi var olarak goruluyo mu?
  • nahege270 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom evet ama Uydunet de bulamadım
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Adresinizde altyapi olmadigi icin baglayamamislar o zaman iste. Benim altyapim var gorunuyor internet sitesinde. Nasil baglayacaklar ben de emin degilim, apartman eski gibi biraz cunku. Ama bakalim ne olacak
    Apartmanın eski olması mühim değil kurulum sırasında tüm kontrolleri yapıyorlar, eksik-gedik ne varsa hallediyorlar. Bölgenizdeki yoğunluğa göre 1 ila 7 iş günü içerisinde tabiri caizse anahtar teslim yapıyorlar.
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam. Bakalim umarim cumaya dek hallederler benimkini de.

Randevu almak icin bugun yarin aramalari lazim bizi.
    İnternetten başvuru yaptıysanız süreç uzayabiliyor. Yok direk MH veya bayi yoluyla başvuru yaptıysanız en geç 3 gün içinde arayıp randevu veriyorlar.
    Valla 1 ay ucretsiz kullanim olmasindan dolayi intrnetten basvuru yaptim, artik cumaya gelmezlerse de gecmis olsun. 1 hafta daha bekleriz mecburen.
    Aceleniz yoksa tabi ki en avantajlı kampanyaları kovalamak lazım :)
  • 2 saat once kablonet gorevlileri aramis. Cuma gunu kuruluma geliyorlarmis. Randevu almislar :)
    Bakalim umarim cuma aksam sorunsuz baglanti saglayabilirim.
    Hadi gözünüz aydın diyelim o zaman. Sizi fazla bekletmemişler, bağlantı sonrası izlenimlerinizi de buraya yazarsınız yeni abone olacaklar için bilgilendirici olur.
    Ctesi gunu konuyu guncellerim mutlaka, cuma gunu kurulum kismini ve sonraki baglanti durumumu da yazarim buraya :)
  • sifir modem ve recevier mi getiriyorlar yeni baglatanlar yazabilirmi
  • tayfunak T kullanıcısına yanıt
    Yarin bana kuruluma gelecekler. Konuyu guncellerim yarin aksam hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.