Şimdi Ara

Kablonet le türksat uyduyu aynı odada kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kablo TV almadım sadece İnternet paketi olan kablonet aldım.
    Binada merkezi uydu sistem bulunmakta. İnterneti kurmaya gelen arkadaş televizyon izlemeyeceğim odaya kurulum yapabileceğini uydu yayınıyla birlikte İnternet kullanamaycağımı belirtti bende çocuk odasına kurulum yaptırdım. Benim modemi uydu yayınıyla birlikte farklı bir odada kullanma imkanım varmı? Biraz araştırdım kafam karıştı bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şu anda ki kablo trafiğinin resmini aşağıda bulabilirsiniz buna bakarak yönlendirirseniz iyi olur.
    Kablonet le türksat uyduyu aynı odada kullanmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildigim kadariyla ikisini ayni kabloda kullanamazsiniz cunku uydu aliciniz lnb ye akim gonderirken kablo tv hattindan uydu aliciniza ya da modeminize akim geldigi icin bu ikisi ayni anda olmaz diye tahmin ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Araştırmalarım neticesinde combiner diye bir aparat buldum. Sizin dediğiniz gibi farklı mhz ları birleştiriyor ve ayrıştırıyormuş. Ama tam emin değilim bu cihaz iş görür mü bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnrbl

Araştırmalarım neticesinde combiner diye bir aparat buldum. Sizin dediğiniz gibi farklı mhz ları birleştiriyor ve ayrıştırıyormuş. Ama tam emin değilim bu cihaz iş görür mü bilen birileri yardımcı olursa sevinirim.
    İşini görür ve usulende ondan başkası bu işi yapmaz zaten.

Firmayı çağırın yapsınlar ancak ücrete tabi.

2 combainer 4-6 adet konnektör kullanımı gerekecek. 55-70 TL arası bir toplam fiyat verirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.