Kablonet taahhüdünün sonuna yaklaşan arkadaşların bu kampanyayı araştırmasını ve telefonla arayan temsilciden istemesini tavsiye ediyorum. 1 yıllık olmasına rağmen şu an en uygun teklif bu. Örnek 100mbit kendi sitesinde; 1 yıllık ort 360TL, 2 yıllık sadece internet (TV yok) ort 355TL, 2 yıllık birebir eşdeğer içerikli ort 380TL. Başlıktaki benim kullandığım Tutundurma kampanyası 1 yıllık 250TL dir. Tabloyu aşağıya bırakıyorum. ''Hizmeti iptal olmuş aboneler faydalanabilir'' şartına takılmayın, benim taahüt bitmeden tanımlandı. türksat kablo Diğer Kampanyalar | Kablo https://www.turksatkablo.com.tr/TK-Detay,812,diger-kampanyalar |
Kablonet Mevcut Müşteriye Özel Tutundurma Kampanyası
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 7 Haziran 2024; 23:45:6 > -
Docsis altyapı için; vdsl cilere faydası yok ne yazık ki.
-
Kablonet, telekom altyapısı üzerinden de hizmet sunuyor ya, onlar faydalanamaz mı bu kampanyadan?
Alıntı
metni:"Kampanya, DOCSİS ve GPON altyapısı bulunan adreslerde geçerlidir." Sadece Türksat altyapısından mı söz ediyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 7 Haziran 2024; 23:53:32 > -
Ne yazik ki. 199.90*12 ay 100 vdsl bağladık. Bu pahalı zaten.
-
Altyapımın docsis mi vdsl mi olduğunu nasıl öğrenebilirim?
-
Şu an kullandığınız aktif internet var mı? Varsa anten kablosu geliyorsa docsis; tel veya cat kablo geliyorsa dsl.
Aktif internet yoksa.
Güldürennet'ten sorgu yapın. Dsl ve fiber için (Telekom altyapı)
https://www.turksatkablo.com.tr den binamda hizmet var mı dan yapın.
4K kablotv ve 100 mbps ye kadar Kablonet yazarsa docsis vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam anten kablosu geliyor docsis o halde. Kablonet sorgulamasında da dediğiniz şekilde bilgi geliyor zaten. Teşekkür ederim
vdsl hangi firmadan bağlattınız acaba?
-
Pananet.
Teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X