Şimdi Ara

Kablonet Modem Düzenbazlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar yaklaşık bir aydır aynı problemle uğraşmaktayım, ilk olarak telefondan şikayet bildirdim bir sonuç çıkmadı, daha sonra internet siteleri üzerinden bir şikayet bildirdim en son da sikayetvar.com uzerinden şikayeti yazdım ne ilgilenen var ne çözüm üretmek isteyen, şaka gibi elimde fatura olduğu halde sözleşmem eski fiyat olduğu halde bana daha sonra güncellenen fiyat üzerinden modem satmaya çalışıyorlar, yarın Hakem Heyetine gideceğim ve cayma hakkımı kullanarak 6-7 yıldır kullandığım Kablo Net üyeliğimi iptal ettireceğim ve Kablo Net üye olmak isteyenlere hiçbir şekilde tavsiye etmediğimi bildiriyorum. Geçenlerde modem arızası yaşadığım için modem satın aldım. Satın aldığımda modem 144 TL idaha sonra modemi zamlandırmışlar 244 TL yapmışlar ve elimde sözleşmemde yazan fiyatın 144 TL olmasına rağmen 244 TL ödetmeye çalışıyorlar kısacası kazıklamaya çalışıyorlar. Çözüm falan yok!

• Kablonet Modem Düzenbazlığı
  • Arkadaşlar Kablonet pişmanlıktır!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çetin bey zaten fatura'da 144 TL yansıtılmış ekstra ücret talep etmeleri fatura haricinde yasa dışı ücret olacaktır.

BTK'ya şikayet edin veya Tüketici hakem heyetine başvurun.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt
    Merhaba maalesef bu fatura değildir bu sözleşmemdir faturayı ekliyorum sözleşmemde 144 TL görünen modem ücreti sözleşmedede görüldüğü gibi 24 aydan 6 TL kesilmesi gerekirken yeni güncel fiyat üzerinden " 240 TL" üzerinden aylık 10 TL olarak kesiliyor 4 kere şikayet bildirmeme rağmen yapacakları bir şey olmadığını söylediler hakem heyetine başvuracağım.0

Bunları paylaşmamın nedeni böyle bir firmaya bulaşmayın.

Kablonet Modem Düzenbazlığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasa01 -- 16 Ağustos 2017; 22:58:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet Modem Farkı
    5 ay önce açıldı
    TürkNet Vs KabloNet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.