Şimdi Ara

Superonline fiber internet modem tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
3
Favori
4.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Superonline fiber internet modem tavsiye edebilir misiniz? Huawei ve zyxel kullanmak istemiyorum. Kullanıcı adı ve şifremi biliyorum. Superonline altyapısı kullanıyorum, turk telekom değil ve fiber wan kablosu ile.

Arka odalardan çekebilen, kopma,ısınma sorunu olmayan bir modem arıyorum.

Teşekkürler herkese.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Router veya access point ile kalabalık etmek istemiyorum, fiber destekleyen iyi bir modrm router lazım.

• getreal230 G kullanıcısına yanıt
    Ne kadarlik bir cihaz dusunuyorsunuz hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dexter342 kullanıcısına yanıt
    Fiyat konusunda rahatım ama tabi 1000tl lik cihaz da olmasın çünkü ev için sonuçta.

Bir de tabi mac clone da olmalı superonline ile çalışsın diye.

Zyxel VMG3312-B10B var aslında çalışması lazım superonline ile ama çalışmıyor. Superonline k. adı ve şifre biliyorum ve wan mac klonlama yaptım ama olmuyor.

Merhablar hocam bende 2.4 ghz ve 5 ghz bandinda huawei 255s modelinde sorun yasamistim

Onun icin keenetic city router almistim yaklasik 200 tl ye ayrica mac clone da yapabiyorsunuz ben kendim yaptigim icin biliyorum

Bide sorum olacakti hat direk fiber gpon mu geliyor yoksa rj 45 mi eger direk rj45 olarak geliyorsa keenetic city modelini alabilirsiniz

Yoksa keenetic giga modeline modelini alabilirsiniz sfc portundan direk fiber gpon takabilirsiniz

https://www.hepsiburada.com/keenetic-city-750-mbps-3x5dbi-cloud-vpn-wpa3-menzil-genisletici-access-point-fiber-wifi-mesh-router-p-HBV00000N22OD?magaza=Teknoreyonum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• evde fazlalık TP-Link Archer VR1200 vardı bunu kullanıyorum zte den daha iyi zamanında yanlış hatırlamıyorsam 325 tl ye almışttım şimdi fiyatlar uçmuş alacaksanız antenli modellere bakın derim

Superonline fiber internet modem tavsiye
  • Benim tavsiye edeceğim ürün hem ucuz hem çekimi çok iyi superonline ile kullanıyorum. Archer C80

https://www.tp-link.com/tr/home-networking/wifi-router/archer-c80//

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Sağolun hocam cevap ve ilginiz için.

Direkt rj45, yani direkt cat6 kablo >modem wan 'a giriyor.
    Gpon site girişinde veya network odasında vardır. Bina içinde gpon yok.

Arada Gpon olmayınca , city mi giga mı ya da 2si de olur mu? Memnun musunuz çekim gücünden? Isınma, kopma sorunları oluyor mu? Dual band mı? Abonelik kullanıcı adı ve şifre var bende. Bir de wan mac i klonladınız çalıştı değil mi?

• wquzun kullanıcısına yanıt
    Tp link archer vr300, 400 modellerinden çok şikayet var internette. Çekim gücü ve kopma anlamında. Siz memnun musunuz? İdare eder mi? Siz superonline Abonelik kullanıcı adı ve şifreyi girdiniz bir de mac klonlama yaptınız değil mi?

• guguk kullanıcısına yanıt
    VR serisi ile C serisi arasında ne fark var biliyor musunuz? Mac klonlama oluyor mu? Gpon var mı sizde? Fiber mi kullanıyorsunuz?

Bir de fiber mi kullanıyorsunuz? Gpon lu mu arada Küçük kutu var mı?

Keenetic city /giga ya baktım anladığım kadarıyla modem değil router cihazları. Yani access point veya router olarak kullanılabilir ama zte superonline modemi atıp yerine kullanılmaz gibi duruyor yanlış anlamadıysam. Keenetic Extra dsl var hem modem hem router olarak galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: getreal230

Bir de fiber mi kullanıyorsunuz? Gpon lu mu arada Küçük kutu var mı?

hocam benim evde eskiden kalma modemdi tp-link zte kopmalardan wifi kopmalarından bıktığım için kendi modemimi kullanıyorum mac klanlama yaptım

eve kadar fiber ftth var modemden önce ont(nokia) küçük cihaz var onun kablosunu bile cad6 ile değiştirdim servis cad5 kullanmıştı bayadır sorun yaşamıyorum. wifi kanallarınıda otomatikten çıkartıp 44 ve 6 ya aldım

Hocam rj 45 varsa keentic city veya kineetic extra almanizi tavsiye ederim ev 3+1 125 metre kare router odamda mutafkla aramda 3 duvar var

3 duvarin arkasindan bile cekiyor 2.4 ghz de

Hocam bunlari modem niyetinede kullanabiliyorsunuz sahsen ben oyle yapiyorum kullanici adi ve sifresini giriyorum mac adresini istiyor cihaz oda huawei hg255s modemim arkasinda var zaten huawei modemi cikarttim tek bunu kullaniyorumSuperonline fiber internet modem tavsiye 

Extra nin hem dsl hemde dsl olmayan keneetic extra modeli var

https://www.hepsiburada.com/keenetic-extra-1200-mbps-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-menzil-genisletici-access-point-fiber-wifi-mesh-router-p-HBV00000N22OH

Urun dualband hem 2.4 ghz hemde 5 ghz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sağolun hocam yardım için, bir araştırıyım.

Sağolun hocam yardım için, bir araştırıyım.

• Superonline huawei modeli var evde gpon alt yapı ile. Modem çekim gücünü nasıl artıracağız? 100 metrekare evde arka odalarda sorun var

Merhaba hocam. Bende huawei hg255s modem kullanıyorum ama memnun değilim. 2.4ghz'de 40mbit hız alabiliyorum. Kablolu hızım 100mbit. Keenetic city router alsam hg255s yerine modem olarak kullanabilirmiyim? Sağlayıcım Sol altyapılı Vodafone fiber. Şifrem ve kullanıcı adım mevcut. Şifre, kullanıcı adı ve wan clone bilgilerini nerden giriyoruz foto atabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: getreal230

Fiyat konusunda rahatım ama tabi 1000tl lik cihaz da olmasın çünkü ev için sonuçta.

Bir de tabi mac clone da olmalı superonline ile çalışsın diye.

Zyxel VMG3312-B10B var aslında çalışması lazım superonline ile ama çalışmıyor. Superonline k. adı ve şifre biliyorum ve wan mac klonlama yaptım ama olmuyor.

Hocam aynı 2 modem bendede var. Bana superonline şifreöi vermedi yalnız. Youtubede vmware ile kod yazarak denedim şifreyi yine bulamadım. En sonunda mh yi arayıp adam akıllı modem getirmelerini istedim. Var mı tavsiyeniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.