Şimdi Ara

KabloNet Modem/Router Önerisi(Docsis 3.0) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
515
Cevap
23
Favori
138.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Modemin sorunu nedeniyle internet kesilirse veya yavaşlarsa routerın bir faydası olmaz.
  • Arkadaşlar infinity 401 modem bende var fakat Wi-Fi sorunu yaşıyorum sürekli iPhone cihazımdan Wi-Fi kapatıp açıyorum düzeliyor. Sizde de böyle bir sorun var mı? 10 kez teknik ekibe ilettim fakat modem de sorun yok diye değişim yapmadılar. Sizce arızalı ise modem önerebileceğiniz Wi-Fi modem var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osrt91

Arkadaşlar infinity 401 modem bende var fakat Wi-Fi sorunu yaşıyorum sürekli iPhone cihazımdan Wi-Fi kapatıp açıyorum düzeliyor. Sizde de böyle bir sorun var mı? 10 kez teknik ekibe ilettim fakat modem de sorun yok diye değişim yapmadılar. Sizce arızalı ise modem önerebileceğiniz Wi-Fi modem var mı?
    Modemi sifirlayin yeniden kurun. Cihaziniza statik ip atayin dns olarak 8.8.8.8 girin. Bakalim sorun yasicak misiniz?

• Tabii hocam bugün kurulum yapıp dönüş yapacağım teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kablonetin en iyi modemi hangisi ? Yardımcı olabilir misiniz ?

• cobalt_evan kullanıcısına yanıt
    Benim gördüklerim arasından ubee en iyisi gibi duruyor

• Arkadaşlar 100mb internet alıyorum benimde internet bağlatım çok çok yavaş ve inanılmaz kopmalar yaşıyorum. Uzaktan eğitim tamamen kabusa döndü. Evde hem ders veriliyor hem de aynı anda ders görülüyor. Birde ben uzaktan çalışınca tamamen internet kötüleşmeye başladı.

Eve gelen kablonet yetkilisi 5 senelik modemi değiştirmemi ve ayrıca kablo tesisatını değiştirmemi önerdi. Şu an en memnun olunan modem ubee midir?

Bir de bilgisi olan varsa tesisat değişikliği için de hangi kalite kablo kullanmalıyım aşağıdan 2 kat eve gelecek ve ev içerisinde de dolaşacak. Bu internet hattı haricinde tv bağlantısı mevcut.

Ev içi wifi sorunu içinde sanırım router kullanmam gerekecek yoksa internetten verim alamayacağım gibi gözüküyor.
  • trasher kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ilk test edilmesi gereken nokta kablolu bağlantı kaliteniz eğer kabloluda sorun yoksa ubee modem arayabilirsiniz ancak bulmanız zor o yüzden kendim de kullandığım Xiaomi routerı önerebilirim he eğer kablolu da kopuyorsa mesaj atın neler yapabiliriz bir bakarız

• Bence en iyi sadece modem infinity 401 şuan, 24X4 bağlanıyor. Router kısmı ise berbat.
  • osrt91 kullanıcısına yanıt
    hocam selam bende aynı problem 6 aydır var. teknik servisi 3-4 kez çağırdım. sorun çözülmedi. tek denemediğim iphone'u sıfırdan kurmak. onu da yeni ios çıkmak üzere onla beraber denemiş olacağım. yorumlarımı iletirim.
    Enteresan olan evdeki diğer cihazların interneti kesilmiyor ve iphone'da kesiliyor.
  • hocam selam bende de aynı problem var ve bunu da denemiştim ancak işe yaramadı. Sorun DNS çakışması değil.
    iphone ayarları da resetlendi. tek eksik ios'u tekrar baştan kurmak kaldı
  • megamaster89 M kullanıcısına yanıt
    Tasarruf modu gibi bi ibare görmüştüm onu kapatınca birazcık daha uzun sürüyor kopması onu dener misin?

• Kablonetin 2.4 ghz lik modemine sahibim. Ağ konusunda fazla teknik bilgim yok. Bu modeme dual band bir router ı kablolu bağlarsam hem 2.4 hem de 5 ghz wifi kullanabilir miyim?

• Ben kablonet fiber internetini bağlatıcam hangi modemi istemeliyim bilgi verebilir misiniz hiç bilgim yok bu konuda ya da

bunu alayım mı tavsiye eder misiniz link açılmıyor fotoğraf koydum KabloNet Modem/Router Önerisi(Docsis 3.0)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seninanonim -- 25 Eylül 2020; 16:37:12 >

• Hocam attığınız ürünü kullanıyorum biraz uzun süre kullandıktan sonra ortalama bir ürün olduğunu söyleyebilirim fiyatına göre güzel

• VS18 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam peki sizin tavsiye edeceğiniz bir modem var mı kablonetin verdiği ya da dışarıdan alabileceğimiz olarak
  • Hocam deneyip memnun kaldığım bir modem olmadığımdan ne desem havada kalır önerim forumda router konularına bakmanız

• VS18 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• osrt91 kullanıcısına yanıt
    Maalesef ben de aynı sorundan muzdaribim. Sürekli kapat aç yapmak zorunda kalıyorum Wi-Fiyi. Son güncelleme sonrasında da herhangi bir şey değişmedi. Router üzerinden bağlandığımda, daha uzun süre kopmadan kullanabiliyorum ama.

• my91 M kullanıcısına yanıt
    İnternet iyi ama modem maalesef kötü. İptal ettim aboneliği.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.