Şimdi Ara

KabloNet Modem Ve HD Kutulara Zam Yaptı...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KabloNet Sitesindeki Kota Aşım Ücreti İle Birlikte Cihazlarında Fiyatını Yenilemiş Bulunmakta Kota Aşım Ücretini 2.00 TL Den 0.50 Kuruşa Düşürülmüş Fakat Bu Farkı Nerden Çıkaralım Diye Düşünürken KabloNetin Bir Anda Aklına Modemler Ve HD Kutular Gelmiş Ve Modemlere 4 TL HD Kutulara 2 TL Zam Yapmış Bulunmakta Ve Artık Ekstra İndirimin Olduğu Yerde Sadece Bir ''-'' Bulunmakta...!

Bundan Sonra Yeni Cihazlar Fiyatları Şöyle;KabloNet Modem Ve HD Kutulara Zam Yaptı...!

Kaynak;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVizard -- 7 Mayıs 2017; 13:10:47 >

• 140 lira civarındaki modelerin hepsi 240 lira olmuş
  • CBW-383Z4 DOCSIS 3.0
  • Taksitli satmıyorlar artık, kiralıyorlar. Peşin almak isterseniz peşin ödüyorsunuz.
  • kablonet dükkanı kapatmaya karar vermiş sanırım. bu fiyatlara zor müşteri bulurlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lichm

Taksitli satmıyorlar artık, kiralıyorlar. Peşin almak isterseniz peşin ödüyorsunuz.

Taksit kiralama peşin bütün seçenekler mevcut.

• Kablonet artık Türkiye'nin tercih edilmeyen iss durumunda düştü.Bu kota aşımı ücretlerini 4 kat düşürüken başka bir yerden para çekmenin yolunu buldular.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her şeyi bedava verseler bile zor düzelirler
  • Mayıs öncesi hız ve içerik olarak güzel paketleri vardı. Modem ve HD kutu 24 Ay x 3TL idi. Şimdi hız düştü fiyatlar arttı kota geldi, cihaz fiyatları bile arttı. Abone olmayın diye ellerinden geleni yapıyorlar..
  • nisan ayına 2 gün kala taahhüt yeniledim 401 modem + hd kutu + 100 mbps 100 gb akn akn sonrası 24 mbpb bunlara 83 tl ödüyorum ve cihazlar benim oluyor. şimdi aynı şartlar için kim bilir ne kadar ödemek lazım

1 ay için nereden nereye geldi fiyatlar çok ilginç
  • Bende son gün 30 nisanda başvurdum. 50 Mbit / 150 GB AKN / 70 TL 27 ay tahahhütle alabildim son anda kurtuldum.
    Bulunduğum sitede 2 alternatif vardı ttnet 10 mbit maksimum verebiliyordu.Kablonetde 6 ay önce gelmişti
  • şu cbw 3z4ü 3 buçuk yıldır kullanıyorum allahtan bozulmadı yoksa bunların eline kalmak istemem yeni modem falandır asus kablo modem çıkartacak bari
  • ya arkadaş bu kotalı paketleri ve bu zamları ttnet yapsa inanın garipsemem, kimse garipsemezdi..

bizim vergimiz ile kurulan bizzat develet kurumu nasıl böle yapar, aklım almıyor.
  • Parası olan kullanacak yeni sistem bu.
  • Kablonet gerek yeni tarifeler gerekse modem fiyatları nedeniyle iyice ayağına sıkmaya devam ediyor. Bu da başta superonline gibi özel ıss'lerin ekmeğine yağ sürecek.
  • dandik 383z4 modemi satın aldım peşin olarak. şimdi seviniyorum iyiki aldım diye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CF803C4C -- 7 Mayıs 2017; 12:13:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cormen

CBW-383Z4 DOCSIS 3.0

Düzelttim Eski Modem Olunca Docsis 2.0 Zannettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

140 lira civarındaki modelerin hepsi 240 lira olmuş

Kablonet Ne Yapmaya Çalışıyor Anlamış Değişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lichm

Taksitli satmıyorlar artık, kiralıyorlar. Peşin almak isterseniz peşin ödüyorsunuz.

Kiraladığın Zaman Sözleşme Sonunda HD Kutu Veya Modemini ''JELATİNİ'' İle Teslim Etmen Gerekiyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audi383848

Kablonet artık Türkiye'nin tercih edilmeyen iss durumunda düştü.Bu kota aşımı ücretlerini 4 kat düşürüken başka bir yerden para çekmenin yolunu buldular.

Devlet Kurumu Olacaklar Birde Bunların Yaptığını Özel İSS Yapmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.