Bildirim
KabloNet Modem Ve HD Kutulara Zam Yaptı...!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
140 lira civarındaki modelerin hepsi 240 lira olmuş -
CBW-383Z4 DOCSIS 3.0 -
Taksitli satmıyorlar artık, kiralıyorlar. Peşin almak isterseniz peşin ödüyorsunuz. -
kablonet dükkanı kapatmaya karar vermiş sanırım. bu fiyatlara zor müşteri bulurlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lichm
Taksitli satmıyorlar artık, kiralıyorlar. Peşin almak isterseniz peşin ödüyorsunuz.
Taksit kiralama peşin bütün seçenekler mevcut.
-
Kablonet artık Türkiye'nin tercih edilmeyen iss durumunda düştü.Bu kota aşımı ücretlerini 4 kat düşürüken başka bir yerden para çekmenin yolunu buldular. -
Her şeyi bedava verseler bile zor düzelirler -
Mayıs öncesi hız ve içerik olarak güzel paketleri vardı. Modem ve HD kutu 24 Ay x 3TL idi. Şimdi hız düştü fiyatlar arttı kota geldi, cihaz fiyatları bile arttı. Abone olmayın diye ellerinden geleni yapıyorlar.. -
nisan ayına 2 gün kala taahhüt yeniledim 401 modem + hd kutu + 100 mbps 100 gb akn akn sonrası 24 mbpb bunlara 83 tl ödüyorum ve cihazlar benim oluyor. şimdi aynı şartlar için kim bilir ne kadar ödemek lazım
1 ay için nereden nereye geldi fiyatlar çok ilginç -
Bende son gün 30 nisanda başvurdum. 50 Mbit / 150 GB AKN / 70 TL 27 ay tahahhütle alabildim son anda kurtuldum.
Bulunduğum sitede 2 alternatif vardı ttnet 10 mbit maksimum verebiliyordu.Kablonetde 6 ay önce gelmişti -
şu cbw 3z4ü 3 buçuk yıldır kullanıyorum allahtan bozulmadı yoksa bunların eline kalmak istemem yeni modem falandır asus kablo modem çıkartacak bari -
ya arkadaş bu kotalı paketleri ve bu zamları ttnet yapsa inanın garipsemem, kimse garipsemezdi..
bizim vergimiz ile kurulan bizzat develet kurumu nasıl böle yapar, aklım almıyor. -
Parası olan kullanacak yeni sistem bu. -
Kablonet gerek yeni tarifeler gerekse modem fiyatları nedeniyle iyice ayağına sıkmaya devam ediyor. Bu da başta superonline gibi özel ıss'lerin ekmeğine yağ sürecek. -
dandik 383z4 modemi satın aldım peşin olarak. şimdi seviniyorum iyiki aldım diye .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CF803C4C -- 7 Mayıs 2017; 12:13:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cormen
CBW-383Z4 DOCSIS 3.0
Düzelttim Eski Modem Olunca Docsis 2.0 Zannettim -
quote:
Orijinalden alıntı: sniper23
140 lira civarındaki modelerin hepsi 240 lira olmuş
Kablonet Ne Yapmaya Çalışıyor Anlamış Değişim -
quote:
Orijinalden alıntı: Lichm
Taksitli satmıyorlar artık, kiralıyorlar. Peşin almak isterseniz peşin ödüyorsunuz.
Kiraladığın Zaman Sözleşme Sonunda HD Kutu Veya Modemini ''JELATİNİ'' İle Teslim Etmen Gerekiyormuş -
quote:
Orijinalden alıntı: Audi383848
Kablonet artık Türkiye'nin tercih edilmeyen iss durumunda düştü.Bu kota aşımı ücretlerini 4 kat düşürüken başka bir yerden para çekmenin yolunu buldular.
Devlet Kurumu Olacaklar Birde Bunların Yaptığını Özel İSS Yapmıyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X