Şimdi Ara

Kablonet Taahhütü 1 Ay Sonra Bitiyor. Ne Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aralık 2013'den beri Kablonet kullanmaktayım ve 1 ay sonra taahhüt bitiyor. Şu an Çifte Fırsat Kampanyası ile 10 Mbps 75 GB AKNli Ekosınırsız'a 43 TL ödemekteyim. Ne yapmamı önerirsiniz? Hangi pakete geçmeliyim?

• 24 mbit ekosinirsiza gecersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeed
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Basligi gorunca aklimdan gecmisdi turknet falan diyen fanlar vardir diye netspeed varmia

Bosver senin binada turksat fiber ekibi falan olan altyapisi kendi sahibi olan firmadan xdsle gecis yapma derim yani telekom turknet netspeed bunlardan turksat kablo varken uzak dur..

Onlar arar seni 24e 150lik aknli tarifeleri tv ile 59tl baya uygun fiyatlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türksat in sunduğu sistem fiber değil ki. Binalardaki kutulara fiber kablo çekmiyor.

Türksat kablo kullanıyorum şu an. Hiç memnun değilim. Netspeed sene sonunda geleceğiz dedi. Onu bekliyorum bakalım.

Teknik ekibi iyi dediğimiz firmaların tarifeleri çok kötü. Kimisi için hizmet önemli. Kimisi için hız. Kimisi 100 mbps hız 200 gb akn li tarifeye 58 lira verip risk almayı tercih ediyor.

Kimisi azıcık asım ağrısız başım 24 mbps 150 gb akn artı teknik ekibe 59 lira vermeyi tercih ediyor. Göreceli

Ya abonesi azligindanmi bilmem ama netspeed daha iyi birnebze turknrte gore.. daha az sikayet var ama kullanan da az tabii.

Turkaatin tarifeleri gene turk telekom ve superonlineye gore cok daha iyi benim binada olsa (eski evde vardi)sasmam hemen alirim

• Bende aynı durumdayım fikirlerinize açığım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ownerplus -- 1 Kasım 2017; 16:14:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olur mu ya

Turkcell 25 mbps limitsiz İnterneti 90 liraya veriyor

Türk Telekom 100 mbps 50 gb akn li akn sonrası 24 mbps ye düşen hızı 85 liraya veriyor

Aynı şekilde 32 mbps 50 gb akn li akn sonrası 16 mbps ye düşen hızı 65 liraya veriyor.

24 mbps 150 gb 60 lira mı

Yoksa 32 mbps 50 gb 65 lira mı deseler

32 mbps daha çekici değil mi.

Temel tv paket alirsan 150gb aknli oluyor eger tv almassan 59.90 24hiz 250gb akn 150de bana yeter zaten tv hizmetleri guzeldi ben begeniyordum
    50dk ev telide dahil hepsine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 1 Kasım 2017; 16:42:57 >
  • Benimde 2 ay sonra bitiyor.Forumdan birisinin referansı ile türknet abonelik başlattık öyle yapınca 1 ay ücretsiz olduğu için denemek istedim. Bulunduğum yerde türknet kullanan yok herhalde 35 mbit hızı 30-33 arası alıyorum ve 1000 dk ücretsizde telefon hattı içinde 59 tl bana çok uydu muhtemelen ben devam edeceğim 2 ay sonra kabloneti iptal ettireceğim.
  • bende kablonete geçmeyi düşünüyordum.taahhüt durumum yok ttnet'teyim taahhütüm biteli baya oldu ama riske girmemek için öyle kullanıyorum.
    türknet balonu patladı diye riske girmek istemiyorum,vodafone ve kabloent arasında kararsız kaldım,süperonline bölgemde fiber desteklemiyor.binada türksat kutusu var,bu bağlantının iyi olmasını sağlar mı ?
  • Sınır Sizsiniz Kampanyası sizce nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

bende kablonete geçmeyi düşünüyordum.taahhüt durumum yok ttnet'teyim taahhütüm biteli baya oldu ama riske girmemek için öyle kullanıyorum.
    türknet balonu patladı diye riske girmek istemiyorum,vodafone ve kabloent arasında kararsız kaldım,süperonline bölgemde fiber desteklemiyor.binada türksat kutusu var,bu bağlantının iyi olmasını sağlar mı ?

Kablonet veya Netspeed.

Bu ikisi işinizi görebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

quote:

bende kablonete geçmeyi düşünüyordum.taahhüt durumum yok ttnet'teyim taahhütüm biteli baya oldu ama riske girmemek için öyle kullanıyorum.

Kablonet veya Netspeed.

netspeed ismini forumda son zamanlarda görmeye başladım ama türknet gibi sonradan sönecek diye düşünmeden edemiyorum.siz netspeed kullanıyor musunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

quote:

Kablonet veya Netspeed.

netspeed ismini forumda son zamanlarda görmeye başladım ama türknet gibi sonradan sönecek diye düşünmeden edemiyorum.siz netspeed kullanıyor musunuz?

Ben Kablonet kullanıyorum.

Netspeed ve Türknet zaten 2 tane rekabetçi fiyatı olan firma, ister istemez insanlar ona yönelmek zorunda kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktas_1903

Sınır Sizsiniz Kampanyası sizce nasıl?

??? Goruslerinizi bekliyorum...

• Kampanyanın uygulamadaki adı Akıllı sınırsız yani 19:00 ile 24:00 arası hız 5 mbps'ye düşecek bunun dışında kalan gece ve gündüz saatleri ise normal 10 mbps hız ile olacak kota, akn filan yok fakat iyi gibi gözükse de akşam evde hız 5'e düşünce ne anlamı kalıyor zaten lazım olan saatler 18-24 arası. Hem de televizyon olarakta analog tv var bu da az kanal demektir.

şu kampanya fiyat ve özellik olarak daha iyidir ona göre. Hız kotayı geçsen bile zaten 8 mbps'e düşüyor ve temel paket tv var daha çok kanal demek. 46,99 TL/Ay
    https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,517,konusturan-tv-ve-internet-br-kampanyasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 11 Kasım 2017; 21:10:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: beedrill28

Kampanyanın uygulamadaki adı Akıllı sınırsız yani 19:00 ile 24:00 arası hız 5 mbps'ye düşecek bunun dışında kalan gece ve gündüz saatleri ise normal 10 mbps hız ile olacak kota, akn filan yok fakat iyi gibi gözükse de akşam evde hız 5'e düşünce ne anlamı kalıyor zaten lazım olan saatler 18-24 arası. Hem de televizyon olarakta analog tv var bu da az kanal demektir.

şu kampanya fiyat ve özellik olarak daha iyidir ona göre. Hız kotayı geçsen bile zaten 8 mbps'e düşüyor ve temel paket tv var daha çok kanal demek. 46,99 TL/Ay
    https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,517,konusturan-tv-ve-internet-br-kampanyasi

Analog Kablo TV+24 Mbps'ye 150 GB AKN'li Eko-Sınırsız+Her Yöne 50 Dakika Kabloses 49,99 TL. İyi değil midir sizce bu zaten türksatı 2. tv de kullanıyorum ayda 1 kere felan?

• quote:

Orijinalden alıntı: beedrill28

Kampanyanın uygulamadaki adı Akıllı sınırsız yani 19:00 ile 24:00 arası hız 5 mbps'ye düşecek bunun dışında kalan gece ve gündüz saatleri ise normal 10 mbps hız ile olacak kota, akn filan yok fakat iyi gibi gözükse de akşam evde hız 5'e düşünce ne anlamı kalıyor zaten lazım olan saatler 18-24 arası. Hem de televizyon olarakta analog tv var bu da az kanal demektir.

Hocam ben de ılk defa internet baglatacagım ama kablonette mkı kampanyalar hep tv kampanyalarıyla beraber. Ama ben de dıgıturk oldugu ıcon tvde hep onu kullanıyorum, bana uygun fıyatlı ne önerebilirsınız??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• https://www.turksatkablo.com.tr/ kanallar kısmından analog tv kanallarına bakabilirsin.

Analog tv bana yeter diyorsan 150 gb akn kotalı tabiki iyi. Bana temel paket tv lazım bu yüzden seçtim onu. Normalde 40 tl ye 10 mbps 50 gb tv giriş paketi var fakat 24 olması daha iyi nasılsa hız 8 mbps'ye düşecek.

Ben 10 mbps ve 75 gb akn olmasına rağmen 130-170 gb aylık harcıyorum ( uydunet kota takip öyle diyor :) ). Şimdilik bu 24 mbps ideal ama aralık ayında yeni tarifeler gelir mi bilemem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beedrill364 -- 12 Kasım 2017; 0:0:25 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.