Şimdi Ara

Kablonet telefon kullanan var mı ? İnternet + sabithat önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşımın ofisi için sabit telefon ve internet lazım. Türk Telekom un fiyatları yüksek geldi , Vodafone net için çok fazla şikayet var şu an en uygunu kablonet ama onunda telefon hizmeti nasıl bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kablonet ttnet den çok çok daha iyi

telefon hizmeti alacaksanız size 0850 li bir numara veriyor.

ofis için 0850 li bir numara iyi midir kötü müdür bilmiyorum

https://www.turksatkablo.com.tr/Telefon-Kampanyalari,415,gunde-1-liraya-sinirsiz-internet

30 liraya güzel bence
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Bende evimde 3 yıldır kablonet (uydunet) kullanıyorum bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım onun içinde arkadaşıma da önerdim ama telefon hizmeti hakkında bilgim yok o da internet gibi kaliteliyse tadından yenmez . 0850 li numara daha güzel olur.

• Tel varsa Taahütde istenmezse Netgalaksi bi inceleyin derim.

https://netgalaksi.com/internet-tarifeleri.php?pid=1&n=STANDART+TAR%C4%B0FELER
  • kablonet telefon hattını 2 yıl kadardır kullanmaktayım hediye 100 dakıkası var
    inanın telekoma fark basar telekomdayken her türlü düdük sesi cızırtı ---hat karışmaları vb her şey vardı
    ama kablonet te çok şükür sessiz sakin bir görüşmeler olmakta
  • Cevaplarınız için teşekkürler superonline ın 25 mbps 75 gb +200 dakika ilk 6 ay 9.99 sonraki aylar 59.99 TL kampanyasından faydalandık

• quote:

Orijinalden alıntı: canmania

Cevaplarınız için teşekkürler superonline ın 25 mbps 75 gb +200 dakika ilk 6 ay 9.99 sonraki aylar 59.99 TL kampanyasından faydalandık

Bu tarifeye herkes gecenilir mi? Geçiliyorsa ne deyip geçiyoruz? Tarife ismi nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aralid kullanıcısına yanıt
    Fiber'e gel kurumsal

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.