Şimdi Ara

KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
358
Cevap
7
Favori
34.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: newrophat

geçen hafta 1 günlüğüne doğum günü hediyesi olarak verdiler sözde 100 m bit sınırsız 1 gün boyunca ama alabildiğim maksimum hız 18 mbit oldu . zaten torrent vs... uğraşmam , filmi sitesinden izlerim , AKK 3 mbit ama 1080p filme bile yetiyor o yüzden çok yüksek hız kota vs... lazım değil bana , ama indirme yapanlara çok iyi lakin 100 mbit hızı alabilecekmisiniz çok büyük soru işareti , bizde olmadı mesela .

1- iyi şebeke
    2-docsis 3 modem

varsa 100mb almak mümkün. docsis 3 ise şebekeye bağlı hız daha düşük olabilir.
  • SuperPunch kullanıcısına yanıt
    hayır düşmüyor ancak benim merak ettiğim şu durum

Yeni yılda (2015 ocak başı) sözleşme yapıp da uyku yok hizmeti kullanırken aynı zamanda 50-100-250 gb artık kotanız neyse onu doldugunuzda hızı düşeniniz var mı ? keza eski sözleşmeli üyelere de hız düşmüyor ancak yeni üyeliklerde hız düşüyor olabilir ki malesef böle bir çakallık da bekliyorum :( superonline 'da aynen böle olmuştu malesef ..
  • Süpermiş, bir laptop bulup biraz depolama yapmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

geçen hafta 1 günlüğüne doğum günü hediyesi olarak verdiler sözde 100 m bit sınırsız 1 gün boyunca ama alabildiğim maksimum hız 18 mbit oldu . zaten torrent vs... uğraşmam , filmi sitesinden izlerim , AKK 3 mbit ama 1080p filme bile yetiyor o yüzden çok yüksek hız kota vs... lazım değil bana , ama indirme yapanlara çok iyi lakin 100 mbit hızı alabilecekmisiniz çok büyük soru işareti , bizde olmadı mesela .

1- iyi şebeke
    2-docsis 3 modem

varsa 100mb almak mümkün. docsis 3 ise şebekeye bağlı hız daha düşük olabilir.

şebekeyi 50 kere gelip kontrol ettiler , bir sıkıntı bulamıyorlar , modemim docsis 3.0 . yalnız bende şöyle birşey var bilmiyorum konuya ne kadar hakimsiniz yada illaki birisi çıkacaktır . şöyleki ; benim net 10 mbit 25 GB AKK - 29 TL , herhangi bir taahhütüm yok , günde 2-3 tane 1080p film/dizi izlememden mütevellit AKK (25 GB KOTAM) ayın 7 si olmadan bitiyor istisnasız , fakat bende hız düşümü olmuyor . gündüz 1-5 gece 6-9 mbit hız akıyorum , neden olabilir bu ?

• Oline işlemler/hizmetler menüsü altında "hizmet ekle" ile nitro anında aktif hale geçiyor.modemi kapatıp açın yeter. test edildi, onaylandı.
  • TProject T kullanıcısına yanıt
    Hocam memnun musun. Ve de uydunet menusunden servis al deyip kaydet diyorsun degil mi. Eve gecince fena seyler olacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende kararsız kaldım 100 mbit yerine 20-30 gelirse dagitirim 126 yi

• Appetite kullanıcısına yanıt
    Vay arkadaş şaka gibi (: Hdd ayarlamam lazım bir tane (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

uyku yok başlıgında arkadaşlar ısrarlar hızda düşme yok diyor ancak turksatta ısrarla hızınız düşer diyor ....bir süre böle düşmeden devam ettirecekler anladigim kadariyla ..hat hızınız neyse gece gene o hızla bir kaç ay devam edebileceksiniz..

bende turksat ı şimdi aradım adil kulanım limitiiniz dolunca hızınız gece artmaz 3mbit kalır diyor. dedim o zaman ne anladık biz bu kampanyadan. napcam gündüz hiçbişi yapmıycakmıyım dedim. nitroyu önerririz dedi. dedim o da 5 kere alınıyor dedim.
    ama üstteki yorumlarda da tersi yazıyor.
    peki bu durumda hız 3mb e düştükten sonra almamak mı lazım bu hizmet. yani hızın tekrar 20 ye çıklmasını bekleyip öyle mi almak lazım yoksa fark etmez mi
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Dostum yerinde olsam 1 ayımı böle heba eder ve denerdim yani kotayi son noktasına kadar aş ve uyku yok'u al geceleyin 3 mbit mi devam edeceksin ona göre bir dahaki aylar nitro'dan yada kota servislerinden yararlanirsin ki adamlar kota 'da satıyor dikkat ettiysen ...

Mantık olarak kotan düştü mü 3 mbitten devam etmen lazim (istemediğim ama mantıken malesef böle durum) yoksa neden 30-40 gb kota satsin sana ayda 10 tl 'ye 25-50-100 mbit sinirsiz gibi kullanabiliyorsun uyku yokda ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

Dostum yerinde olsam 1 ayımı böle heba eder ve denerdim yani kotayi son noktasına kadar aş ve uyku yok'u al geceleyin 3 mbit mi devam edeceksin ona göre bir dahaki aylar nitro'dan yada kota servislerinden yararlanirsin ki adamlar kota 'da satıyor dikkat ettiysen ...

Mantık olarak kotan düştü mü 3 mbitten devam etmen lazim (istemediğim ama mantıken malesef böle durum) yoksa neden 30-40 gb kota satsin sana ayda 10 tl 'ye 25-50-100 mbit sinirsiz gibi kullanabiliyorsun uyku yokda ..

gecen ayın 15 inde aldım, kotayı coktan gecmiştim geceleri hızım 25 mb di. 2 gün önce yani bu ayın 15 inde ise yine kotayı ayın 10 unda aşmıştım ve son hakkım olan günde bile gece hızım 25 mb di. Yani 2 ay aralığında hızım düşmedi kotayı aştığım halde.

• Uyku Yok için: MH hızınız yükselir şeklinde cevap verdi bana, Ana Konu'da da bir arkadaş yükselir bir akradaşa 3 kalır demişlerr.

Ben sorduğumda MH bir yetkiliye sorup cevap verdi..

Benim için çok önemli çünkü ona göre sözleşme yapıcam

Edit:
    2. kez aradım, hızınız normal hıza döner o saatlerde dedi. Biz Genel Merkez olduğumuz için size net bilgiyi verebilirim düşmez diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuray -- 17 Ocak 2015; 15:44:01 >
  • Ben dün şu yeni servis olan nitro dan aldım. Almaz olaydım. 100mbps ye yakın olması gereken hız. Hadi en fazla 95 i ver bari :D Kaç tane hız testi firmasıyla hız yaptım. 16, 20 civarı, biri de 48 mbps sonucunu verdi. Ve en fazla 4 ila 5 mb /sn ile indirme yaptım. Müşteri hizmetlerini aradım en az 4 defa. arıza kaydı vs. bıraktılar. Dün geldiler ama adamlar diyo sizin hızınız 10 mb, olduğundan yüksek çıkıyor probleminiz ne tam olarak demez mi :D dondum kaldım. Adamın daha hizmetten haberi yok. Neyse her zaman ki gibi kabloyu taktı kabloluda hızı 94 civarı aldık. Ama wi fi ya geçiyoruz. 20 lerde sürünüyo dedi ethernet kartınız desteklemiyo dedi. Atheros ar9285 benm wifi kartım. Sizce bundan olabilir mi? Bu arada modemle laptop arasında. 25 cm. var :D şaka gibi :D
  • 5. Arayışım:
    Uyku Yok ile hızımız normal yüksel olan hızımıza dönmüyor.
  • Nitro sağolsun :)

Türksat Online'dan mevcut hizmetlerden ekledim Nitro'yu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatipoglu -- 17 Ocak 2015; 20:26:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

Nitro sağolsun :)

Hocam kablolu mu bağlanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt91

quote:

Evet ethernet üzerinden pc deyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhmt91

quote:

Evet ethernet üzerinden pc deyim.

O zaman bu modemlerde modem dibinde olsa bile Wi fi ile bağlantılarda sıkıntı var. Nitro ile hız testinde en fazla 48 Mbps gördüm. Bir de 2 gün oluyor. Modemi alalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmt91 -- 17 Ocak 2015; 21:34:01 >

• nitro bağlantı hızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep24ank -- 17 Ocak 2015; 21:40:05 >

• Şaka gibi uyku yok birisi genel merkezle konuştum hız düşmez diyor birisi ben 5 defa aradım hız düşer diyor birisi bizim düştü diyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.