Bildirim
KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cumartesi akşamından pazar akşamına kadar nitro kullandım değerler hızı filan çok iyiydi fakat nitro sürem doldukdan sonra net bağlantım sürekli kopma yapıyor sizde böyle bi durum söz konusu mu bu sorunu yaşayan başkası varmı acaba... -
quote:
Orijinalden alıntı: recep24ank
cumartesi akşamından pazar akşamına kadar nitro kullandım değerler hızı filan çok iyiydi fakat nitro sürem doldukdan sonra net bağlantım sürekli kopma yapıyor sizde böyle bi durum söz konusu mu bu sorunu yaşayan başkası varmı acaba...
Modem alışamamış
Teknik desteği çağırın baksınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 21 Ocak 2015; 21:07:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sonunda dayanamadım 100 megabit 500 adil kotalı tarifeye geçtim ayrıca uyku yok tarifesinide aldım gece sabaha kadar sınırsız.:D -
quote:
Orijinalden alıntı: recep24ank
sonunda dayanamadım 100 megabit 500 adil kotalı tarifeye geçtim ayrıca uyku yok tarifesinide aldım gece sabaha kadar sınırsız.:D
200 tl veriyor musun -
ortak 9 kişi kullanıyoruz binada modem bende:Dbenden başka down yapan yok:Dgünlük ortalama 20.25 cigabyt kullanılıyor.ayın sonunu denk getirmese de 5 kere de nitro aldıkmı tamamdır:D
kişi başı 20 tl alıyorum onuda belirteyim:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep24ank -- 25 Ocak 2015; 14:56:46 > -
-
-
hocam modem docsis 3.0 netmaster 50/4 250gb tarifesindeyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: MaedHrOS
hocam modem docsis 3.0 netmaster 50/4 250gb tarifesindeyim.
Hocam bende bu tarifeye geçmeyi dusunuyorum Uyku Yok alarak, bir ögrenin MH ne der bu duruma, bende kalmayayım ortada -
bakalım arkadaşlar bir kontrol edebilirlerse kendilerinde durum nasıl ona göre müştericileri aramayı düşünüyorum -
hizmet işlemleri mevcut hizmetler servis ekle diyerek seçebilirsin servisleri. Hizmet satın al dediğinizde 2. üyelik ekranı falan çıkıyor zaten eklediğiniz resimde de görüldüğü gibi. -
işte budur, çok teşekkürler.. -
10 yıl kablonet kullandım. Hiç düşünmüyordum ttnet'e geçmeyi ama taşınınca bulunduğum yerde kablo seçeneği olmadığı için mecbur kaldım 3 yıl önce.
Şimdi ne mi yapıyorum? 10 mbps 50 gb akk alıp 39 tl vermek varken, 8 mbps 50 gb akk bağlantıya 67 TL bayılıyorum ve kendimi enayi gibi hissediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş olsun :( -
bu nitroyu nasıl alıyoruz ? linke tıklayıp satın al diyorum online işlemden mevcut hizmetlere yönlendiriyor ama birşey olmuyor ? -
en kısa yol müşteri hizmetlerini aramak hemen aktif olur 444 0 126
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thewiz5555 -- 28 Ocak 2015; 20:16:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Silent_Murder
en kısa yol müşteri hizmetlerini aramak hemen aktif olur 444 0 126
Yahu adamları arıyorum ama internet babam üstüne kayıtlı ve sen değilde baban gelsin diyorlar.Lan yaşım 19 ve abonelik numarasından şifresine ve hatta babamın tc nosuna kadar biliyorum gelip bana baban gelsin o yetkili falan diyor. Ulan sen müşteri hizmetisin tüm bilgileri vermişim ve babamın adına konuşuyorum yok baban gelsin diyor.Babamda pek konuşmayı sevmiyor ben uğraşamam diyor
Birde bendede seçilmiyor niye ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 28 Ocak 2015; 20:26:50 >
-
:)
şöyle yapın bu şekilde olması lazım online hizmetlere girin;
-Hizmet işlemleri
-Mevcut hizmetler
-uydunet yazan yerde hemen yanında servis ekle görünecek tıklayın.
-Servisler -Nitro seçip kaydedin biraz bekleyin telefona sms gelecek nitro hizmetiniz aktif olmuştur diye ondan sonra kullanabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Silent_Murder
:)
şöyle yapın bu şekilde olması lazım online hizmetlere girin;
-Hizmet işlemleri
-Mevcut hizmetler
-uydunet yazan yerde hemen yanında servis ekle görünecek tıklayın.
-Servisler -Nitro seçip kaydedin biraz bekleyin telefona sms gelecek nitro hizmetiniz aktif olmuştur diye ondan sonra kullanabilirsiniz.
Dediğinide yaptım ama gelmedi mesaj 1 saat falan oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X