Şimdi Ara

Kablonetin paketleri çok karmaşık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bu ne, yok akıllı sınırsız biri yok biri değil, biri şöyle biri böyle. Bunaldım. Başlarım ya bu kadar düşüneceğime ttnete geçerim, adamlar sınırsız mı sınırsız. Uğraştırmıyor. Kotalı/duran ne demek ayrıca açıkça yazmamışlar. Diyelim 50 mbps aldım, kotayı aşınca ne oluyor? Veya 100 mbps aldım?

• kotalı ve duran paket ismi anlaşılır aslında kota belirlenen gb değerine geldiğinde internet kesiliyor sene 2020 oldu internet kesiyor adamlar kota koyup
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

kotalı ve duran paket ismi anlaşılır aslında kota belirlenen gb değerine geldiğinde internet kesiliyor sene 2020 oldu internet kesiyor adamlar kota koyup
    Akıllı sınırsız ne demek hocam? Diyelim 50 akıllı sınırsız olsa veya 100?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Akşam 19 dan 00 kadar hız düşüyor devletin olmasına rağmen btk ses cıkarmıyor bi nevi akn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 22 Mayıs 2020; 13:55:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Akşam 19 dan 00 kadar hız düşüyor devletin olmasına rağmen btk ses cıkarmıyor bi nevi akn
    Hocam ya benim vdsl. Kutuya kadar fiber zaten. Aman fiber de gelmesin pahalı zaten. Benim kabloya gecmemin pek bi avantajini goremedim ben. Azicik daha hiz icin gecilir mi? Aksam da hiz yavasliyomus zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Hocam ya benim vdsl. Kutuya kadar fiber zaten. Aman fiber de gelmesin pahalı zaten. Benim kabloya gecmemin pek bi avantajini goremedim ben. Azicik daha hiz icin gecilir mi? Aksam da hiz yavasliyomus zaten.

Alıntıları Göster
    Vdsl altyapın varsa iyi de bir hız geliyorsa, hat stabilse bence gerek yok. 100 MBPS akıllı sınırsıza geçsen bile 19.00-00.00 arasında 25 kullanacaksınız. Eğer hızınız 50 ise 20 kullanacaksınız. Fiyatlarında aşağı yukarı VDSL ile aynıdır diye düşünüyorum (hiç bakmadım) eğer kayda değer bir fark varsa geçilebilir. Kablonet'in artısı yanında size TV yayını vermesi olur. Eğer hali hazırda yayınınız varsa ona da ihtiyaç duymazsınız. Kablonet yeni paketler açıklar veya akıllı sınırsız da hızı 25'e değilde 35-50 gibi değerlere düşürürse, upload hızını arttırırsa büyük bir adım olur ve çok müşteri çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüfürbazHaydoo -- 24 Mayıs 2020; 2:20:28 >

• KüfürbazHaydoo kullanıcısına yanıt
    Tivibu var zaten, fena değil. Pek fark yokmuş o zaman. Gecen de superonline a sordum, onlar da çok fiyat çekiyorlar hosuma gitmedi. Onların neti nasıl acaba merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Tivibu var zaten, fena değil. Pek fark yokmuş o zaman. Gecen de superonline a sordum, onlar da çok fiyat çekiyorlar hosuma gitmedi. Onların neti nasıl acaba merak ediyorum.
    Oyun oynuyorsanız superonline daha mantıklı seçim olur. Onun dışında bir fark olmaz. Oyun oynamıyorsanız fiyat olarak Kablonet çok daha avantajlı.
  • Ben 100 mbit 500 gb kotalı almak istedim. 134 lira. Acaba gerçekten 100 mbit verebilir mi? Ya da altyapımın kablotv performansını öğrenmemin bir yolu yok mu abone olmadan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Kablonet fiberdir. Ne derlerse gelir. Sadece pingi superonlinefiberden 15ms fazla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.