Şimdi Ara

KABLOSUZ 50 METREDEN 100 MB VERİM ALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İş yerimde kullandığım internet hizmetimi 50 metre ilerdeki evine taşımak istiyorum. Daha önce kullandığım adsl hizmetinden fiber internete geçtim. 50 mb fiber internet kullandığım iş yerimden 50 metre ilerdeki evime bu bağlantıyı paylaşmak istiyorum. Evimde fiber yok sadece adsl hizmeti veriliyor. iş yerimde var bu nedenle yüksek hızda internet hizmetime ihtiyacım var. HEr iki noktda güvenlik kamera sistemleri takibi yapılmakta veri alış verişi yoğun arada sokak olduğundan kablo çekemiyorum şu an hali hazırda kullandığım sistem yetersiz. bu iki nokta birbirini görmekte arada engel yok net bir kablo bağlantısı ile aldığım veri hizmetini iki nokta arasında kablosuz alarak kabloyla dağıtmak istiyorum bunun icin hangi cihazı öneririsiniz.

cpe 510 - cpe 210 - wa7510n - wa5210g ( elimde bir adet wa5210 g mevcut ) karşılıklı iki adet wa7510 veya farklı bir cihaz alsam net 100 mb veri iletirlermi kesintisiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alarslan2004 -- 21 Şubat 2015; 10:32:11 >

• 5GHZ ürünlerle 100mb bantgenişliği sağlamak mümkün fakat Ubnt,Wisnetworks,Mikrotik ürünleri daha verimli markalar.

Poe üzerinden beslerseniz TP-link ürünler sıkıntı çıkarır.
  • örnek webden aldığın konfigrasyon
  • muya33 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..
  • Yönlendirmeli yüksek güçte outdoor wireless adaptör iş görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.