Şimdi Ara

Kablosuz Adaptör Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Ben bugün TP-LINK NW722N adlı kablosuz adaptörü aldım. Sürücüsünü falan yükleyip, ağımı buldum ve bağlandım. Fakat hala tam verim alamıyorum. Adaptörün kendi programında çok iyi bağlanıldığı gözükürken, bilgisayarın kendi kablosuz ağ bağlantı sayfasında çok düşük ya da düşük seviyede bağlantı gözüküyor. Bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama sizin fikriniz nedir, bu sorunu nasıl çözebilirim, bir yerlerde hata mı yapmışımdır sizce? Şimdiden teşekkürler.

• Sitesinden en son sürücü güncellemesini yapıp tekrar deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsheOrAfk

Herkese iyi forumlar. Ben bugün TP-LINK NW722N adlı kablosuz adaptörü aldım. Sürücüsünü falan yükleyip, ağımı buldum ve bağlandım. Fakat hala tam verim alamıyorum. Adaptörün kendi programında çok iyi bağlanıldığı gözükürken, bilgisayarın kendi kablosuz ağ bağlantı sayfasında çok düşük ya da düşük seviyede bağlantı gözüküyor. Bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama sizin fikriniz nedir, bu sorunu nasıl çözebilirim, bir yerlerde hata mı yapmışımdır sizce? Şimdiden teşekkürler.

wifiyi kapatip adaptorle baglanmaniz gerekiyor saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Sitesinden en son sürücü güncellemesini yapıp tekrar deneyin.

Son guncelleme yapili su an hala sorun devam ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Orijinalden alıntı: AsheOrAfk

Herkese iyi forumlar. Ben bugün TP-LINK NW722N adlı kablosuz adaptörü aldım. Sürücüsünü falan yükleyip, ağımı buldum ve bağlandım. Fakat hala tam verim alamıyorum. Adaptörün kendi programında çok iyi bağlanıldığı gözükürken, bilgisayarın kendi kablosuz ağ bağlantı sayfasında çok düşük ya da düşük seviyede bağlantı gözüküyor. Bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama sizin fikriniz nedir, bu sorunu nasıl çözebilirim, bir yerlerde hata mı yapmışımdır sizce? Şimdiden teşekkürler.

wifiyi kapatip adaptorle baglanmaniz gerekiyor saygilar

Nasil yani kablosuz ag baglantisini mi devredisi birakmam gerekiyor hocam xp kullaniyorum da.

• merhaba bende aynısında iki tane ağ bağlntısı görünüyor biri bilgisayarın birisi adaptörün ben bilgisayrdan wifi kapatıp adaptörle bağlanıyorum
  • Tahminim sizde şöyle bir durum oluştu. Aygıt sürücülerini windows otomatik yükledi. Diğer yandan sizde sürücü ve program yüklemesi yaptınız. Fakat windows kendi sürücüleri üzerinden sinyal düşük görünüyor, sizin yüklediğiniz program üzerindense yüksek. Bu durumda şunu deneyebilirsiniz. Öncelikle kendi yüklediğniz programı ekle-kaldırdan kaldırın. Ardından aygıt yöneticisindende aygıtı bulup sürücüsünü kalıcı olarak silip kaldırın. Bunları yaparken bilgisayarın net bağlantısını kesin. Adaptörü çıkarın ve sonra restart yapın. Restarttan sonra aygıtı geri takın, bu arada bilgisayarda herhangi bir net bağlantısı olmasın. Eğer sürücü otomatik yüklenmediyse ve aygıt kurulamıyorsa (istediğimizde bu zaten), tp-link sitesinden indirdiğiniz en son sürücü güncellemesini yükleyin ve aygıtın kurulmasını bekleyin. Sonra tekrar kontrol edin...

tp-link driver:http://www.tp-link.com/resources/software/TL-WN722N_V1_131113.zip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.