Şimdi Ara

Kablosuz Adsl Modem Tavsiye ve yan sorunsallar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evde 2 tane normal bilgisayar var 2 sindede WiFi yoq
    Kablosuz bir sekilde 2 makinaya birbirine baglamak ve 2 sinede İnternet vermek istiyorum
    Bunun icin gerekenler 2 tane Wifi Etherneet kartı 1 tane kablosuz adsl modem
    Fakat bu ürünlerin markası,performansı ve parası konsuunda tavsiyelerinize ihtiyacım var
    Herkese yardımların oturu simdiden tesekkur ederim
    DiP NoT:makinalar arası 20 metre...

• quote:

Orjinalden alıntı: notR

Kablosuz bir modem alıcam
    Evde 2 tane normal bilgisayar var 2 sindede WiFi yoq
    Kablosuz bir sekilde 2 makinaya birbirine baglamak ve 2 sinede İnternet vermek istiyorum
    Bunun icin gerekenler 2 tane Wifi Etherneet kartı 1 tane kablosuz adsl modem
    Fakat bu ürünlerin markası,performansı ve parası konsuunda tavsiyelerinize ihtiyacım var
    Herkese yardımların oturu simdiden tesekkur ederim
    DiP NoT:makinalar arası 20 metre...

şimdi bi iki kaç çözüm war
    öncelikle fiyatı 140 ytl civarlarında olan airties rt-205 modem ile bir bilgisayarı ethernet ile bağlayıp diğer bilgisayara wifi kartı alırsın yaklaşık 50 60 ytl ye veya usb den bağlanan yine fiyat aynı seviyelerde böyle bir çözüm olabilir yaklaşık 200 ytl ye malolur

başka bir çözüm bir port ethernet bir port usb bağlantılı modem alınır yaklaşık 70 ytl civarlarında bir bilgisayar usb den bir bilgisayar ethernet portundan bağlanır yanlız 20 mb lik mesafe de kablo ile bağlantı kurulur.

• eyw bro modem airties demissin fakat wifi kartları hakkındada bibilgi verirsen
    yani airties modem aldım diye illa airties wifi cardmı almam gerekir yoksa asus yada baska bi markada sorunsuz calısırmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: notR

eyw bro modem airties demissin fakat wifi kartları hakkındada bibilgi verirsen
    yani airties modem aldım diye illa airties wifi cardmı almam gerekir yoksa asus yada baska bi markada sorunsuz calısırmı?

walla farklı bi marka alırsan sorun olcağını zannetmiyorum başka marka da bakabilirsin d-link olur linksys olur fark etmez ama airties modem alıcam diosan onun wireless bağlantısı 125 lik tir çok bir performans artışı olacağını zannetmiyorum ama aldığın modemi tam performansla kullanırsın o smn fiyat olarak yazdığım gibi kart fiyatları 60 70 ytl civarlarında genel olarak.başka bir sorun warsa cewaplayabilirim
  • selamlar
    ben geçen hafta bimeks ten İnca 204w modem aldım yanında usb girişli wireless cihazını da hediye verdiler toplam da 100 ytl ye sorunum halloldu ayrıca 4 portlu ....
  • eyw beyler cok sagolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.