Bildirim
kablosuz adsl ve ağ 10 bilgisayar ne gerekir
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
adsl modemin tek port olması yeterli benim avsiyem zyxel 662hw modelidir. Ayrıca Ethernetleri seçerken dikkatli ol... -
bunların yanında 24 port treecom swich öneriyorum -
tesekkurler -
quote:
Orjinalden alıntı: mgmbka
iş yerinde 10 adet bilgisayarımız var ve bunlara kablosuz ağ ve adsl bağlamak istiyoruz ne marka adsl önerirsiniz 10 bilgisayara dağıtım yapabilecek 10 portlu bir modem bulabilirmiyim veya nasıl yaparım yardımlarınız için teşekkürler
10 portlu (Ethernet/LAN çıkışlı) modem veya router/gateway ticariolarak yoktur. Kaldı ki siz zaten kablolu değil, kablosuz olarak bağlanmak istiyorsunuz....
Önereceğim modemler (tavsiye edilenin dışında):
AirTies RT-210
USR-9108
Zyxel Prestige 661HW
Kolay gelsin! -
sanırsam sen bu kabolsus interneti bina içinde kullanacaksın bak şunuda deniye bilirsen ben cebit de görmiştim ortalma fiyatı150$ fln eletirk pirizlerinden veriyorsun internet ağını yani binanın eletirk girişinde n modemi ve ona özel adaptörünü bağlıyorsun ve sonra binanın herhangi bir yerinde başka özel bir adaptörü bağlıyorsun ve eternette kablonu takıyorsun fısık gibi nette giriyorsun yane 10 bilsayar için bu masraf
modem convert adaptör rc 45 etnernet kablsu 250$ yi geçmez herşey dahil
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X