Şimdi Ara

kablosuz ag bulunamiyor...COK ACIL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar compaq nc6120 model hp laptop kullaniyorum ve su zamana kadar kablosuz aga baglanabiliyordum ancak yeni farkettim ki ortamda kablosuz ag olmasina ragmen bilgisayar bunu algilayamiyor...bir cok ortamda denedim ve zaten sorunda algilamiyor bilgisayar...

Intel PRO wireless 2200bg network connection surucusu sanirim bunu tetikliyor napicami solerseniz cok sevinirim lutfen cok acil ihtiyacim var cozume
    simdiden tesekkur ederim

• Laptobun wireless driver ını yenile.
  • indirebilecegim bir yer warsa solerseniy cok sevinirim cunku suan yurtdisindayim ve satin alabilecegim zada onarim yapabileceim bir yer bulunmamakta
    internetten cok arastirdim driverlari fln ama denedim hic olmadi
    lutfen yardim edin
  • http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?prodNameId=447347&lang=en&cc=us&prodTypeId=321957&prodSeriesId=447346&taskId=135

Bu adrese gir işletim sistemini seç açılan sayfada drivers network butonuna tıkla ordan wireless driverını indirebilirsin.
  • hoca valla benimki buluyoır ama bağlanmıyor

halen daha bi çözüm bulamdık bakalım
  • Bağlanmıyor derken hiç tepkimi göstermiyor, yoksa Sınırlı Bağlantı şeklinde bir (ünlem işaretli) bir ikon mu çıkıyor, İp ayarlarınızı kontrol ettinizmi ?
  • http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=447347&prodTypeId=321957&prodSeriesId=447346&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=1098#11395
    sole bi sayfa cikti 1. ve 3. yu indirdim calistirdim ama hic bi ise zaramadi hangisini indiricem ¨

sadece kablosuzda sorunum var yani ortamda baglanti war gittigim yerlerde herkes baglaniyor ancak benimki hicbir kablosz ag bulamadi diyor normalde ipyi otomatik alirdi zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc icin hoparlor tavsiyesi.
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim laptobum hp olmadığı için bilemicem.Ama driver- network bölümündekilerin hepsini indir.9 tane zaten.Bide laptobun wireless anahtarı açık mı ona bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arinc_3222

Bağlanmıyor derken hiç tepkimi göstermiyor, yoksa Sınırlı Bağlantı şeklinde bir (ünlem işaretli) bir ikon mu çıkıyor, İp ayarlarınızı kontrol ettinizmi ?

IP ayarlarında bir sıkıntı yok.. Çünkü arkadaşın evindeyken sorunsuz bağlanıyor

Yalnız onun haricinde bir yerde kablosuz ağ bulduğu zaman ve bağlan dediğim zaman ya kapsama alanı dışında diyor ( 2-4 diş arasında çektiği halde ) , ya sınırlı bağlantı diyor ( halbuki arkadaşın evinde bağlanıyor . . ) , yada kablosuz ağı seçip bağlan dediğim zaman yeni kablosuz ağ arıyor ve buluyor ... tekrar bağlan dediğim zaman ise yine aynısı oluyor . . . .

Driveride güncelledim neden bu şekilde oldugunu bi türlü çözemedim ... Wireless bozuk desem arkadaşımın evinde gayet güzel çekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre! -- 10 Temmuz 2008; 19:56:45 >

• Bnmki hp pavilion ama şuana kadr böyle bi sorunla karşılaşmadımÇok basit gibi görünüyor da aklıma bişi geldi.Gelişmiş ayarları değiştir de kablosuz ağları görüntüle dedikten sonra.Sonra ordaki ayarlara i gözat.Daha önce bağlanıyrsa ve ayar değişmişse gözüne çarpar zaten.Olmazsa hp'nin uygulama ve sürücü kurtaarma olayı var.Bi de onu dene.Drivers for the Intel Pro Wireles..Onu yükle.Yine olmazsa bn burdayım.Ama ilk dediğimden kaynaklanıyor gibime geldi sorun..Saygılarımla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.