Şimdi Ara

KABLOSUZ AĞ KURMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çalıştığım şirkete kablosuz ağ kurmak istiyoruz alt kat 100 m2 üst kat 100 m2 ve arada duvarlar vsr var

elimde kablosuz airtres vardı ve asus usb wireless 54 mbit alıcı ile bir kaç deneme yaptım ve uzak noktalarda çok zayıf kaldığını hatta hiç

çekmediğini gördüm modem olarak usr 9108 5 db anten ve alıcı olarakda yine us robotics in alıcılarından modelinini sonra

yazarım şu 125mbit maxg

olanlardan ve gerekirse araya bir repeater koymak istiyorum sizce nasıl yapmalıyım ...?????????????????

ve ikinci sorum aradım ama bulamadım tek bir wireless modeme kaç kişi bağlanır toplam bilgisayar sayımız 15 adet

ve bu modemden iki tane alırsam ikisi arasındanki repeater olayını nasıl çözerim lütfen gereksiz yorumlara girmeyelim bu konuda tecrübeli olanlar

cevaplarsa çok sevinirim teşekkürler....

• wr adsl modemlerin bir band genisligi war o onemli birde oaraya ripitter olmadan yayin yapamassin onu alman gerekiyor
  • "wireless modeme kaç kişi bağlanır toplam bilgisayar "

wireless modem de mac filitreleme kullanacaksan bazı wi-fi modemler 15 - 32 arasında mac girmeye izin veriyor.
    bunu kullanmayacaksan 254 pc bağlanır diyorlar ancak 50 pc kadar stabil çalışyorlar.(marka model göre degişiri)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modeme VPN kurmak?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.