Şimdi Ara

KABLOSUZ AĞ UZMANLARI YARDIM LUTFEN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evdeki 1mb' lık bağlantı hızını 4mb'ye çıkartıcam. Lakin diğer arkadaşlar buna pek gönüllü değil. Bende aradaki farkı cebimden ödeyip sistemi yükselttiğimde :

Her kullanıcı için kablosuz ağ bağlantı hızını nasıl ayarlayabilirim ?

Bunun için bir software var mı? (MAC / IP adresine göre atama yapabilen mesela)

not: Modemim Linksys Wireless-N Broadband Router (WRT160N) ve modemin arayüzünde bunu yapabileceğim bir seçenek yok.

edit : ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 18 Mart 2009; 12:14:46 >

• buna arkadaşlarının razı olacağını sanmıyorum aynı evi paylaşıyorsanız bunu da paylaşabilmelisin, madem farkı ödeyeceğini söylüyorsun onlara da sana 4 mb olsun. sanırım diğer arkadaşların günlük kullanım için kullanıyorlar neti. senin hızını düşüreceğini sanmıyorum. saygılarımla
  • Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum, kişisel düşüncelere değil somut çözümlere ihtiyacım var.
  • netLimiter diye arat,

Bu arada arkadaş yardımcı olmak adına msj yazmış neden yanlış anladın ?
  • Merhaba,
    Kullandığınız modemde IP/MAC endeksli band genişliği sınırlama özelliği yoksa istediğinizi modemle yapmanız mümkün değil.

Her bir bilgisayara program kurup sınırlama koyabilirsiniz ama o kullanıcıların bilgisayarına program kurup trafiği sınırlamak ne derece mantıklı olur veya kullanıcılar buna uyacakmı bilinmez.

İnternet trafiğini bir bilgisayar üzerinden sunucu vs. kurarak yönetebilirsiniz. Ama buda birkaç bilgisayarın internete çıktığı yerde pek pratik çözüm değil.

Özetle mevcut yapılanma ve donanımlarla uygun bir çözüm pek mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.