Şimdi Ara

Kablosuz ağa bağlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Airties 211 modem ile kablosuz ağa bağlanabilir miyim? Evet ise yapmam gerekenler hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim,

• Ne kadar zor şeyler soruyorum yahu. Bir kerede sorduğum soruya cevap alabilsem şu forumda kurban keseceğim
  • Bağlanabilirsiniz. Detaylı çözüm için forumda rt-205 olarak aratın, arayüzleri zaten aynı...
  • Arkadaşım sorduğun soruda mantık hatası var. Airties RT 211 modem ile kablosuz ağa bağlanamazsın tabi. Ama modemin internete bağlı ise, masaüstü bilgisayarına takacağın bir kablosuz ağ kartı ile, kablosuz ağa bağlanabilirsin.
    Dizüstü bilgisayasrın varsa, ağ kartına gerek olmadan, kablosuz ağa bağlanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messire

Arkadaşım sorduğun soruda mantık hatası var. Airties RT 211 modem ile kablosuz ağa bağlanamazsın tabi. Ama modemin internete bağlı ise, masaüstü bilgisayarına takacağın bir kablosuz ağ kartı ile, kablosuz ağa bağlanabilirsin.
    Dizüstü bilgisayasrın varsa, ağ kartına gerek olmadan, kablosuz ağa bağlanabilirsin.

Hiç yoktan iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarksmanTr -- 21 Ağustos 2011; 3:54:00 >
  • :)))
  • Modeminizde wireless client özelliği olup olmadığına bakın. Var ise yapmanız mümkün ama modemlerde bu özellik kolay kolay olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Client yok ama bridge moduyla olayı hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.