Bildirim
gizli wifi bağlanma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: trfatihciftci
arkadaşlar durum şudur. wifi şifremi akrabama verdim sağolsun 10 kişiye dağıtmış. şifre değişip güzel dille vermemesi gerektiğini söyledim yine dinlemedi devam etti. şimdi ben istiyorum ki wifi adım görünmesin ama ben telefondan wifi ile modemime bağlanabileyim. var mı çare?
wifi yi görmesin diye birşey yok ama modem ayarlarınızdan mac aktifleşmesi yaparsınız sizin istediğiniz mac adresleri dışında şifre bilinsede paralo doğru der ama bağlantı hatası verir -
onunla uğraşmak yerine şifreyi değiştirin ve şifreyi ona vermeyin -
Gizli ağ yapabilirsin WLAN ağını WLAN bölümüne gelip yayını etkinleştir seçeneğini devre dışı bırak veya arkadaşın dediği gibi mac filtreleme yap. -
Aynı sorunu bende yaşadım.SSID gizleme seçenegini aktif yaptım.ve şifremi değiştim sorun halloldu.sorana internetim yok yada wifi çekmiyor diye geçiştiriyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X