arkadaşlar kablosuz aga baglı olan 2 notebook tan bırındekı surucuyu paylaşıma acarak dıgerınde nasıl kullanabılırım.
sürücü olan klasörü biliyorsan o klasörü paylaşıma aç ve sürücü yüklemek istediğin diğer bilgisayarda sürücü yüklerken adres olarak paylaşıma açtığın klasörü göster ve sürücülerini yükle. Herhalde bunu kasdediyorsun anladığım kadarıyla
Benim buna benzer bir sorum var, bilgisi olan yanıtlarsa sevinirim.
Ben dizüstü bilgisayarımın harddiskindeki bilgileri masaüstü bilgisayarımda, masaüstü bilgisayarımın harddiskini de dizüstü bilgisayarımda kullanabilmek istiyorum.
Bunu sürücülere sağ tıklayıp paylaşıma açarak yapabilirim ama bunun internete bağlı bilgisayarlarda güvenlik açığına neden olması mümkün mü? Yani paylaşıma açtığım klasörlere internetten bir şekilde ulaşmaları da mümkün olur mu?
quote:
arkadaşlar kablosuz aga baglı olan 2 notebook tan bırındekı surucuyu paylaşıma acarak dıgerınde nasıl kullanabılırım.
Senin soruna gelince, önce klasörleri (ya da sürücüyü) sağ tıklayıp paylaşıma açıyorsun, daha sonra Ağ Bağlantıları içine giriyorsun, sol taraftan çalışma grubu bilgisayarlarını göster deyip sürücüsüne ulaşmak istediğin bilgisayara giriyorsun.
Bir kere klasöre girdiğinde bunun kısayolunu yaratıp masaüstüne koyabilirsin, bu sayede her seferinde bu kadar uzun yoldan sürücüye ulaşmak yerine masaüstündeki simgeye çift tıklarsın ve direkt diğer bilgisayarın harddiskine girmiş olursun.