evimdeki modem airties air 5341, üst kattaki oda sanırım çok terste kalıyor ve bağlantı çekmiyor. ben bu kablosuz modemin alanını genişletmek istiyorum.
aşağıdaki ürünü alsam sorunu ne kadar çözer. ve daha uygun maliyetli bir çözüm var mıdır?
evimdeki modem airties air 5341, üst kattaki oda sanırım çok terste kalıyor ve bağlantı çekmiyor. ben bu kablosuz modemin alanını genişletmek istiyorum.
aşağıdaki ürünü alsam sorunu ne kadar çözer. ve daha uygun maliyetli bir çözüm var mıdır?
arkadaşlar tp-link tl wa850re diye bir cihaz aldım böyle cep telefonu boyutunda direkt olarak prize takılcak şekilde dizayn edilmiş.
bu cihaz ile sorunum çözüldü. kablosuz ağı yine aynı isimle genişlettim tüm evde çekiyor. ayrıca modeme ayar yapmaya gerek yok tüm ayarları bu cihazın panelinden yapıyorsun, aşırı pratik.