Şimdi Ara

KABLOSUZ AĞI GENİŞLETMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35 metre mesafede aralarında hiçbir engel bulunmayan iki bina arasında kablosuz yüksek hızlı bir ağ bağlantısı oluşturmanın gayretindeyim. Ev ile iş yeri arasında 35 metrelik bir mesafe söz konusu iş yerimde 50 mb hızında fiber internet var bunu evime taşımak istiyorum, İnterneti sık kullanan ve veri alışverişi yapan birisiyim, Kamera sistemleri, dosya alışverişi, yüksek hızda internet kullanmam gerekiyor.

ana modem router huawei hg523i 50 mb internet wireless n tekloloji
    2 adet dark wrt 300 mb 5 dbi antenli ap
    TP link 5210 ap
    AİRTİES 6271 MODEM
    AİRTİES AP300 AP

ŞU AN ANA MODEM HUAWEİ - ONA DARK WRT 302 İLE WDS BAĞLANIP BU BAĞLANTIYI KABLOLU OLARAK VE KABLOSUZ OLARAK DAĞITIYORUM AMA BİR TÜRLÜ İSTEDİĞİM HIZA ULAŞAMADIM MAX 8 MB İNTERNETE ULAŞABİLDİM. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM..

• 35 metre mesafe için hiç kasmayın.

cat7 kablo çekin. wifi dan hızlı bir bağlantı kurarsınız. Daha kararlı çalışır. Eğer imkan varsa tabii.
  • alarslan2004 A kullanıcısına yanıt
    5210g 54mb lik bi cihazdir onun yerine 150mb olan üst versiyon cihazını oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablo çekme imkanım malesef yok aradan yol geçiyor. ama bir kazı olursa hemen kablo atmayı düşünüyorum. Normalde her 2 ayda bir kazı yapılırdı, 6 aydır tık yok..... :))
  • Tp-link modem büyük umutlarla almıştım daha önce adsl kullanırken, Cihaz açık alanda sinyal seviyesini çok iyi ayarlıyor ama bir kaç kullanıcı bağlandıktan sonra acayip kasıyor. KArşılıklı olarak bağlayanlar memnun olduklarını söylediler. ama şimdi bu kadar elimde cihaz varken 300-400 tl verip bir üst modelini alıp istediğimi yapamazssam baya sıkıntı çekerim, Bu konuyu açmamın sebebi aynı şeyleri daha önce başaran varmı varsa neler yaptılar bunu öğremenmek. Teşekkürler yardımlarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.