Öncelikle konuyu yanlış yerde açmış olabilirim forumda yeni sayılırım. Şimdi ben superonline 25mbps fiber internetini kullanıyorum. Modem Huawei HG255s bilgisayarım Packard Bell EasyNote TE69-HW-611TK işletim sistemi ise windows 10. Yaklaşık olarak 2 gündür download problemi yaşıyorum. İnternetten birşey download etmek istediğimde ilk başta indirmeye başlıyor ama sonra internet hızı yavaş yavaş düşüyor bu arada düşerken birşey indirmiyor indirme duruyor hız düşüyor sadece durdur devam et dediğimde tekrardan kaldığı yerden devam ediyor ama sonra yine duruyor. Chrome üstünden olsun idm üstünden olsun steam üstünden olsun heryerde aynen bu şekilde oluyor. Ama internete kablo yoluyla bağladığımda kesintisiz indiriyor. Modemle aranda fazla mesafe vardır demeyin modemin dibinde dahi olsam kablosuzda böyle bi sıkıntı yaşıyorum ama sadece laptopta. Telefondan böyle bir sıkıntı yok. Aynı şekilde bazı web sitelerini açarkende tam yüklemiyo örneğin twitch üzerinden canlı yayın açtığımda donuyor sayfayı tam yüklemiyor ama youtubedan video açtığımda kesintisiz bir şekilde izleyebiliyorum gezinebiliyorum. Bunun çözümü nedir yardımcı olabilirmisiniz. Laptopta kablosuzdan kaynaklı bir sorun var gibi duruyor saniyede 2-2.5 mb download yapabilme imkanım varken eziyet çekiyorum lütfen yardımcı olun.
Superonline'a arıza kaydı açıp router değişimi talep edebilirsiniz.