Şimdi Ara

Kablosuz Bağlantıdan (wireless) Telefon numarası Nasıl Bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop kullanıyorum. Yaklaşık 1 hafta 10 gündür bir komşumun şifresiz wirelessini kullanıyorum. Fakat kim olduğunu bilmiyorum. Kullanıcı adını ve şifresini de buldum. Fakat Telefon numarasını bulamadım. Amacım telefon ederek tanışmak ve ay sonunda min 10 YTL ödemek.

Yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler.

• Bulamazsın bildiğim kadarı ile.
  • apartmana bi duyuru as Asansorun yanına falan. Ben bu gidişle yapacağım :)
  • hala şifresiz kullananlar var demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 17 Ocak 2008; 20:40:21 >
  • Bence sen dikkatli ol derim. Bazen bende ağımı açarım çevreye, bakalım kimler varmış çevrede bilgisayarları nasılmış güzelmiymiş diye..
  • Şu telekomun ttrehber i çalışsaydı en azından bir ümidim vardı ama site bakımda...

Sumak aynı apartmanda olmayabilir. Sokak boyunca yanyana bi ton bina var. kaldı ki cama yakın yerde min çekimde bağlanabiliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

Bence sen dikkatli ol derim. Bazen bende ağımı açarım çevreye, bakalım kimler varmış çevrede bilgisayarları nasılmış güzelmiymiş diye..

Haklı olabilirsin. Peki sen modemine girmelerine de izin veriyor musun?

Güvenlik duvarım açık. dosya paylaşımım ve remote desktop ayarlarım da kapalı durumda. Üzerine bir de kaspersky antivirüs programım var. Eh yani bu durumda da girebilecekse varsın HELAL OLSUN walla!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.