Şimdi Ara

kablosuz bağlantım sık sık kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar. destop pc den d link in wireless adaptörü ile wireless bağlanıyorum internete. fakat özellikle birşeyler indirirken daha sık olmak üzere sık sık bağlantı kendiliğinden kopuyor. sonra bağlanmak için uzun süre bekliyor ve sonunda bir hata oluştu diyor. d link in wireless adaptörünü çıkarıp takınca yeniden bağlanıyor tabi bu arada donwload sürekli yarıda kesiliyor hiç bişey indiremez oldum.

sorun sanırım modem den değil çünkü kardeşimin laptoundan cayır cayır giriyorum kesintisiz. ne yapmalıyım sizce hızlı yardım ederseniz sevinirim

• Bu aygıtın programı varsa pc de kaldırıp programsız yuklersın. Modemin kablosuz sifreleme tipini dusur wpa2 ise wpa yap mesela. Bunları dene surekli kopma sorunu ortadan kalkar kanaatindeyim.
  • Muhtemelen driver sorunudur. Son sürümünü indirip kurmayı deneyin.
  • bendede aynısı oluyordu wpa2 yi wpa kişisel yaptım baya bi fark yaptı ben 100mt ilerideki wireless e bağlanıyordum baya bi sıkıntılı oluyordu ama şimdi biraz daha iyi durumda ama hala sıkıntılar yaşamıyor değilim kendim anten flan yaptım
  • Daha güçlü ve antenli bir adaptor satın al. Şunu gibi. http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wn7200nd-150mbps-high-power-usb-adaptor/productDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd100064

Ayrıca Kablosuz modem şifrelemesi WPA2 ise WPA yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.