Şimdi Ara

Kablosuz gelen interneti kablo ile paylaşmak nasıl olucak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba benim kuzenimin interneti komsudan gelıyor ve sadece kablosuz sıfreyle internete bağlanıyorlar. laptopları var birde masaüstü bilgisayarları var. laptopdan bağlanıyorlar fakat komsu ızın vermedıgı ıcın kabloyla bağlantı kurulamıyor. benım amacım ıse laptopu ınternete bağlayıp kablo ile masaüstüne interneti paylaştırmak yani kablosuz interneti kablo ile paylaştırmak istiyorum. bunu nasıl yapıcam ve laptopun işletim sistemi windows 10.

• köprüleme ile mümkün olabilir(laptoptan)
  • Wr710n işini görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw saolun
  • Bunun için wifiyi sinyalini kabloya çeviren aparat var onu kullanabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu cihazla hic ugrasmazsın.. hem wifiyi tekrarlar hemde wifi to lan yapar...

• emrecek123 E kullanıcısına yanıt
    Senin ihtiyacını bu cihaz çözer
    Kablosuz sinyali alır güçlendirir dağıtır arkasındaki ethernet çıkışlarından kablo ile bağlanabilirsiniz

http://www.epttavm.com/item/485388_wds-300-kablosuz-ap-router

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnLyMoKoKo -- 8 Şubat 2016; 12:47:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekstra cihaza vs gerek yok, wifi den bağlandığın ağa sağ tık, paylaş bölümünde diğer bilgisayarlar bu ağ üzerinden bağlanabilsin işaretle. notebook ile masaüstü arasına bir cat5 bağlantı kur. hazır internetin.
  • www.webdenal.com
    Asus _RT-N12 Kablosuz-N300 4port Router -Acces Point-Universal Repeater 2x5DBI Anten
    http://www.webdenal.com/asus-rt-n12_611930.html?ref=akakce&ref2=113&v=1.83.5

• emrecek123 E kullanıcısına yanıt
    Bazı yöntemler var windows un özelliğinden dolayı sen de konfigüre edebilirsin ama gerek yok.

Connectify diye bir program var. Bunun crack'li versiyonlarını bul internetten.www.warez-bb.org'da vardı sanırım. Onu indir.

1- Kablosuz olarak internete bağlan. (Bazen sıkıntı olabilir Kabloluyu önce devre dışı bırak, internete kablosuz bağlanınca tekrar devreye alırsın)
    2- Connectify aç ve kablosuz üzerinden bağlan ayarlarını yap. Kabloyu da direkt masaüstü bilgisayarına gir.
    Şimdiki NIC(Network Interface Card) 'lar cross-connectiona ihtiyaç duymadığından herhangi bir CAT 6 kablo işini görecektir.

Kolay gelsin.

• masaüstü bilgisayar illaki kablo ile bağlanmak zorunda değilsen kablosuz adaptör 30 TL ye bağlan gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecek123

Öncelikle merhaba benim kuzenimin interneti komsudan gelıyor ve sadece kablosuz sıfreyle internete bağlanıyorlar. laptopları var birde masaüstü bilgisayarları var. laptopdan bağlanıyorlar fakat komsu ızın vermedıgı ıcın kabloyla bağlantı kurulamıyor. benım amacım ıse laptopu ınternete bağlayıp kablo ile masaüstüne interneti paylaştırmak yani kablosuz interneti kablo ile paylaştırmak istiyorum. bunu nasıl yapıcam ve laptopun işletim sistemi windows 10.

Merhaba,

Bir router ile bunu yapabilirsiniz.

Edimax'ın 6428NS V3 ürününü inceleyebilirsiniz;

www.webdenal.com
    Edimax BR-6428NSV3 5- İN 1 N300 WİRELESS BROADBAND ROUTER
    http://www.webdenal.com/edimax-br-6428nsv3_801370.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.