Şimdi Ara

kablosuz guvenlik kamera sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkaslar calistigim firmada vincler var . Bu vincler 360 derece donebilmektedir. Operator gelis ve gidis yonlerini gorebilsin diye kamera koymamiz gerekiyor. Vinc 360 derce dondugunden kablo kullanamiyoruz. Kablosuz olmasi gerekiyor. Dis ortamda kesilmedden yayin yapcak kablosuz kamera ve yardimci ekipman lazm. Biz deneme amacli aldik bir sistem kurduk fakat goruntulerde bir iki saniyelik kesilmeler oluyor. Bu konuda yardm istiyorum

• hocam wlan ile çalışan kameralar var. fakat görüntüler birkaç saniyelik gecikme ile gelir bu kameralarda. bu sorun olmaz diyorsan bu kameralara bak. eğer bikaç saniyelik gecikmeli görüntü sıkıntı olur diyorsan rf kameralara bak bir de. onlarda gecikme yok veri aktarımında sanırsam.

bir de vinçlere ait bir resim koyabilirsen daha iyi çözümler sunabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3r4p1sT -- 4 Mayıs 2012; 0:54:44 >
  • Vince ait görüntü aşağıdadır

• hocam tavsiyem, bulunduğun bölğede bu güvenlik kamerası işini yapan bir firma bul. onlar o kabloları bi şekilde geçirecekler o vinçten. yapılmıycak gibi bi şeye benzemiyor. gebze çevresinde isen biz de yardımcı olabiliriz tabi. gölcük serbest bölgede bir tane vinçin tepesine kamera koymuştuk. tabi o biraz daha farklı bişey ama neticede hareketli o da :)
  • hocam absürrt olacak ama hangi liman bu merak ettim ambarlı falanmı?
  • Yalovada tersane burası. dönen kısımdan geçirmek imkansız. ancak kablosuz yapmaklazım bunun içinde kaliteli bir rf alıcı verici koymaamız lazım,
  • fullblack ile iletişime geçildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onlar o kabloları bi şekilde geçirecekler o vinçten.
  • PoISoN :) vinci gördün kaçtın sanırım. aricam dedin pazartesi . arıyorum açmıyosun telefonu.
  • wireles sistemi ip kamera vs. bu sistemde çalışırmı
  • ee yokmu cevap
  • onbaşı olmuşum :) subaylarla aram iyidir ama iletişim kuramıyorum nedense :)
  • hocam yalovada bu iş ile uğraşan firmalara ulaş. çözümsüz bişey yoktur. o kablolar bir şekilde o vinçten geçecektir. sonuçta o kontrol paneli su ile çalışmıyor. ona da bir sürü kablo gidiyor aşağıdan :D

wlan ile çalışacak bir kamera da bir şekilde voltaj alması gerek. ayrıca öyle bir kamera koyulduğu taktirde izleyebilmek için bir bilgisayar gerekecek. rf kameralar çözüm gibi görüllüyor ama onları pek tanımıyorum. en güzeli kablolu sistem yapmak orası kesin.
    benim kalkıp yalovaya gelmem bir günüme mal olacaktır. bu da burdaki işlerin aksamasına sebep olacak. burdaki işleri aksatabilecek maliyette bir iş yapmak lazım ki oraya gelebilelim. bu da size fazla maliyet olur. en iyisi bulunduğunuz çevrede bir firma bulmak olacaktır :)
  • Elektrik kabloları operator paneline donen kısımdabulunan yuzuk seklinde bakır levhalar ile iletilmekte, yanı o bakır levhalar uzerınde baska bir iletim turune yer olmadıgı ıcın kapasıtesı doldugu için gecıremıyoruz. Rf ile denedik ama arasıra kamera goruntulerınde kaybolma mevcut. ya aldıgımız rf cihazlar iyi değil yada bır sebe pten engelleniyor. ipkameraya gelince bilgisayar koyulabilir ama all ine one olan cihazlar. hem monitor ve monıtore dahil bilgisayar olan cihaz.
  • sahtelerden tak
  • internette satılıyor 6 lira sahteleri hemde sensörlü
  • link istersen pmden atabilirim
  • Görüntü kalitesi o kadar önemli değil dersen forumda bile satışlar var. Biraz eski tarihli ama aynı ürün halen piyasada mevcut.
    2. ürün

Tabi anteni metal gövdeden biraz uzakta tutarsan daha rahat görüntü alırsın. Ufak bir LCD ekrana görüntüyü verir işini halledersin. Gayet ucuz, al at tarzında birşey. Bende bunun mikro kamera modeli var, ev içinde duvarlara rağmen 60 metre civarında görüntü aldım. UHF bandında yayın yapıyor, klasik TV yayını gibi. Bir dene, muhtemelen bu kamera işini görür.
  • merhaba elimde 900 mhz de çalışan 200mW lık kablosuz kamera seti var 125 liraya size satabilirim. işinize yararsa eğer.. mesafe olarak 40 metre civarı arada 2-3 duvar varken sorunsuz çalışıyor fakat açık alan denemesi yapmadım.. bunun çok daha üzerinde olur sanırım.. tek sorun bu tarz makinelerin oluşturduğu elektriksel gürültü.. bu konuda sorun olmazsa fotoğaftaki ürünü gittigidiyor üzerinden size satabilirim isterseniz..

• istediğin olay için kablolu sistemlerde mevcut 360 donebılen biraz arastırma yaparsan bulursun yada pm atarsan yardımcı olmaya calısırım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.